Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunchdröm”
Omdöme om Kouzina

Kouzina
Boka bord
2
tis 22/6
20:00
Rankad som nr 79 av 3 382 Restauranger i Stockholm
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Östermalm
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Bra lunch! Trevlig personal. Allt man kan behöva för en vardagslunch med lite lyx. Prisvärt och familjärt! Luncha här!

Datum för besöket: maj 2021
Tack nikan0r_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (238)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 238 omdömen

Omdömet skrevs 29 april 2021 från mobil enhet

Wow! Vilken personal. Vilket bemötande. Maten var även den fantastiskt god. Rekommenderar verkligen detta ställe.

Datum för besöket: april 2021
Tack Linda-Mari J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2021 från mobil enhet

En jätte mysig kvarterskrog. Trevlig personal som har valt rätt yrke och supergod mat. Vi var flera i sällskapet som tog den första menyn med Meze, Sovlaki och Baklava där allt var gott.

Datum för besöket: april 2021
Tack MarKriDan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2021 från mobil enhet

Vi beställde hem lammracks med mycket goda tillbehör.Är mycket nöjda och ger högsta betyg till vår favoritrestaurang Kouzina.Vi har alltid blivit mycket väl bemötta av den fantastiska personalen.

Datum för besöket: februari 2021
Tack 848marie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2021

Lammfilé med grönsaker och en underbar sås är oslagbar. Beställer hem ofta
Trevliga ägare samt personal-alltid glada. Inget knussel.
Risotto som smakar som risotto. Har inte upptäckt något dåligt. I coronatider får man hemkört snabbt och billigt. TACK!

Datum för besöket: februari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack anders_615
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kouzina tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Kouzina? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt