Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid lika bra”
Omdöme om Kouzina

Kouzina
Boka bord
2
lör 21/9
20:00
Rankad som nr 79 av 3 767 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Östermalm
Omdömet skrevs 9 augusti 2019 från mobil enhet

Alltid lika bra mat och service. En av de bättre restaurangerna i Stockholm. Deras Grekiska mat är underbar och vällagad. Lammfilén är ett måste.
Servicen är som alltid på topp. Detta var 3:e besöket .

Datum för besöket: augusti 2019
Tack lennart121377
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (211)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 211 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Vi åt en sovlaki och en högrevsburgare. Burgaren var bra men sovlakin höll inte måttet och då i synnerhet köttet som var torrt och inte helt varmt. Kändes som köttet var uppvärmt eller hade legat länge och väntat på servering. I övrigt var såser och friterad potatis goda. Servicen var snabb och effektiv och personalen var trevlig. Vi kommer nog inte tillbaka tyvärr..

Datum för besöket: juli 2019
Tack danielmV3319VD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2019

Vi var där för middag med vänner. Jag åt pidakia, den var utmärkt. Tyvärr blev en av vännerna magsjuk, vet inte om det berodde på maten dock. Trevlig miljö och stämning.

Datum för besöket: december 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 848ErikN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2019 från mobil enhet

Dom här bröderna vet vad både kvalité, presentation och proffsig service innebär. Stora leenden, familjärt och vänligt! Ovanligt i Stockholm. Maten är på riktigt grekisk och tillagad med omsorg och kärlek. Hit går vi alla med glädje igen! Tack.

Datum för besöket: juni 2019
1  Tack olanacka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2019 från mobil enhet

Åt både förrätt och varmrätt. Allt smakade riktigt bra. Enda plumpen som en del personer skulle haka upp sig på var att Souvlakin var aningen rosa inuti och eftersom det var fläskfile så är det inte så bra.

Datum för besöket: maj 2019
Tack stefandemare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kouzina tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Kouzina? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt