Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppen!”
Omdöme om Tabbouli

Tabbouli
Boka bord
2
ons 20/10
20:00
Rankad som nr 10 av 3 437 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Kök: Libanesiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Maten var helt fantastisk, åt Fatayer (spenatpiråger), Shanklish (ost) och Kraydes Harr (räkor). Servicen var riktigt bra. Allting var väldigt fint och samtidigt avslappnat - bästa kombon.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 993fridat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (295)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2327 av 295 omdömen

Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Vi åt den stora avsmakningsmeny och jag säger bara WOW! Så otroligt gott och SÅ mycket mat! De erbjöd oss att ta med resterna hem i en låda, vilket var helt toppen!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Guide499556
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Mycket god mat, härliga smakwr Vinet som föreslogs passade perfekt till. Mysig inrednig. Satt på uteplatsen. Lugn miljö. Trevlig service Fullsatt
Perfekt
avrundning på vår stockholmsvistelse

Datum för besöket: augusti 2021
Tack ElisabetA143
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Bästa libanesiska maten jag har ätit bra service och god mat jag rekommenderar alla som kommer till Stockholm att besöka denna restaurang

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 903gzimk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Har nog aldrig blivit besviken här! Allt från servicen, personalen till maten är magisk helt enkelt!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack sarakH5450TP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tabbouli tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Tabbouli? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt