Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En smaklig lunch”

Restaurang Lilla Karachi
Boka bord
2
ons 12/8
20:00
Rankad som nr 1 199 av 3 382 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 22 US$ - 30 US$
Kök: Indiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

På rekommendation provade jag att äta lunch här.
Liten lokal och uppmärksam och trevlig personal.
Jag valde Tarka Dal från lunchmenyn.
Mycket gott!
Jag återkommer definitivt med sällskap för att äta middag.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack torde583
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (157)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 157 omdömen

Omdömet skrevs 13 februari 2020

Ett trivsamt ställe. Trevligt lugnt bemötande. Maten väldigt god. Fräscht och gott med goda tillbehör.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack J273YNcamillab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Passenger43707644536, Marknadsföring på Restaurang Lilla Karachi, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2020

Tack så Mycket!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2019 från mobil enhet

Vi åt lax och lamm. Båda rätterna var utmärkta och servicen var suverän av trevlig personal. Hit går vi gärna igen.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Åke P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Passenger43707644536, Marknadsföring på Restaurang Lilla Karachi, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2020

Tack så Mycket Åke P.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2019 från mobil enhet

Sämsta indiska maten jag ätit, bismak på kycklingen och dåligt kryddat. Fick betala fullt pris fast jag klagade på dålig mat. Rekommenderas inte!

Datum för besöket: juli 2019
Tack TyresoTrollis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2019 från mobil enhet

Maten var god och jag har inget negativt att säga om den. Dock var personalen skitotrevliga. Det kändes som de inte ville att vi skulle vara där, stod och glodde på oss när vi åt, svarade knappt på frågor och blev irriterade när vi frågade om maten/vatten. Kommer ALDRIG gå dit igen.

Datum för besöket: juni 2019
Tack emmao528
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Lilla Karachi tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Restaurang Lilla Karachi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt