Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket gott! ”
Omdöme om Resturang Cypern

Resturang Cypern
Boka med
Spara upp till 20°% när du bokar online *
Resturang Cypern har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 182 av 3 531 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 0 US$ - 29 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Östermalm
Omdömet skrevs 31 juli 2018 från mobil enhet

Trevlig restaurang med riktigt god mat. Alla rätter såg fräscha ut och de smakade riktigt gott. Otrevligt bemötande när vi kom och stressad personal under middagen. Det blev dock bättre allt eftersom kvällen gick och på slutet var de riktigt glada och trevliga.

Datum för besöket: juli 2018
Tack thezzyy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (147)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 147 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2018 från mobil enhet

Jag och min fru åt en av de bästa måltiderna vi ätit någonsin. Väldigt trevlig och kunnig personal. Bra utbud på deras sommarmeny och perfekt tillagad mat. Allt för ett rimligt pris. (Bokade genom TripAdvisor, så sparade 20% på notan) Kan inte bli bättre. Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack StefanEncrona
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2018

Maten är förträfflig. Men den överträffas av den jättetrevliga servitrisen som tog hand om oss på allra bästa sätt!!!

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 350niclasb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2018 från mobil enhet

Vi hittade restaurangen via TripAdvisor och vilket guldkorn! God vällagad mat och kanonservice (2018-07-26). Vi åt souvlaki med kyckling och fläskfilé samt bifteki. Dottern valde crepa med nutella och banan och var mer än nöjd.
Rekommenderas varmt, värt ett besök!

Datum för besöket: juli 2018
Tack 390camilla_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2018

Fick tips på hotellet att det skulle finnas bra mat här och det stämde mycket bra. Grekisk vällagad mat, jättegott salladsbord och mycket trevlig personal.

Datum för besöket: maj 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Henrikstrandberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Resturang Cypern tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Resturang Cypern? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt