Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Namaskaar

Namaskaar
Boka bord
2
ons 16/6
20:00
Rankad som nr 562 av 3 382 Restauranger i Stockholm
Område: Södermalm Område
Restauranginformation
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

God mat och mycket trevlig personal. Lokalerna var inte så mysiga, kanske men den trevliga personalen vägde upp.

Datum för besöket: maj 2021
Tack W9186QMjohannab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (99)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 99 omdömen

Omdömet skrevs 8 mars 2021

Jag och min vän beställde hem mat från den här restaurangen. Maten var fantastisk! Vi bägge konstaterade att det var bland det bästa vi ätit. Aningens dyrare än snittet men det var det värt.

Datum för besöket: mars 2021
    • Mat
Tack 171jonasb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2021

Idag besökte vi för första gången Namaskaar indian restaurant i Hammarby sjöstad.
Beställde med oss mat, och oj så gott det var.
Kommer att återkomma dit! Toppen!

Datum för besöket: februari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Rose-Marie B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2020

När vi är i området så går vi hit. Bästa indiska maten jag ätit i Stockholm, alltid lagom väntan på maten, exakt så spicy som man själv efterfrågar, bra med personal som är trevliga och tillgängliga och jag gillar den enkla uteserveringen. Fortsätt så! Vi kommer tillbaka!

Datum för besöket: september 2020
Tack V9846JUmarias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2020 från mobil enhet

Vår stamrestaurang - har alltid hållit bra kvalitet. Har haft några tjänsteresor till Indien, och konstaterar att Namaskaar är autentisk och prisvärd. Dessutom trevlig betjäning, och barnvänlig!

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack JQNI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Namaskaar tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Namaskaar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt