Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Turistfälla”
Omdöme om Koh Phangan

Koh Phangan
Rankad som nr 308 av 3 434 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 0 US$ - 37 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Lunch, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Har hört mycket bra om den här restaurangen men kan dessvärre meddela att det efter mitt besök enbart framstod som en turistfälla. Otrevlig personal och mat som inte alls höll den standard som jag trodde. Smaklösa rätter för hela sällskapet och en känsla av att bara ”komma in” för att vilja bli av med oss så fort som möjligt.
En riktig besvikelse så håll kvar i plånboken och gå förbi stället och välj något godare och mysigare. Tacka mig sedan :)

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack samsaaam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (689)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 689 omdömen

Omdömet skrevs 30 juli 2021 från mobil enhet

Jag var på detta ställe för flera år sedan och nu när jag och min sambo ändå va i Stockholm så ville jag gärna äta här igen då jag minns det som väligt mysigt.
Vi kom till restaurangen och det första vi möttes av var massa folk, nästan helt fullt. Vi frågade om det fanns plats för två, och det fanns det, men tyvärr bara ute ville man ha bord inne så är väntetiden 90minuter.
Och det orkade vi inye vänta.
Men vi valde att sätta oss ute och beställde mat, och det va helt fantastiskt gott, precis som jag minns det!

Verkligen ett ställe jag rekommenderar!!!!

Datum för besöket: juli 2021
3  Tack SvenssonGustav
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2021 från mobil enhet

Var beredd på en timmes kö och väntan vid middagstid. En trött och irriterad personal som sköter kösystemet. Miljön med lampor imponerar på de flesta barnen. Maten är helt okej. Inte ett måste i stan längre tyvärr.

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack 433veronican
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2021

Vi går ofta till Koh Phangan för här finns den trevligaste personalen, härligaste atmosfären och godaste maten! :) Helt enkelt favoritrestaurangen i Stockholm. Tack för att ni alltid är så underbara! Vi ses snart igen. Hälsar Leena Eric o Linnea

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack LeenaVirtanen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2021

Härlig miljö, trevlig personal och fenomenal mat! Rekommenderar starkt för alla som är sugna på en kväll med allt det där lilla extra!

Datum för besöket: april 2021
2  Tack elisabethaI2560AR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Koh Phangan tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Koh Phangan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt