Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid lika mysigt och gott! :)”
Omdöme om Koh Phangan

Koh Phangan
Rankad som nr 301 av 3 459 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 0 US$ - 37 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Lunch, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 4 juli 2021

Vi går ofta till Koh Phangan för här finns den trevligaste personalen, härligaste atmosfären och godaste maten! :) Helt enkelt favoritrestaurangen i Stockholm. Tack för att ni alltid är så underbara! Vi ses snart igen. Hälsar Leena Eric o Linnea

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack LeenaVirtanen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (693)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 693 omdömen

Omdömet skrevs 29 april 2021

Härlig miljö, trevlig personal och fenomenal mat! Rekommenderar starkt för alla som är sugna på en kväll med allt det där lilla extra!

Datum för besöket: april 2021
2  Tack elisabethaI2560AR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2021

Slank in en söndag för middag och drinkar. Stället vi skulle gått till va stängt. Det är jag oerhört tacksam för. En av mina bättre restaurang upplevelser. Otrolig mat, spektakulära drinkar och fantastisk service. Rekommenderar varmt att besöka denna pärla på Skånegatan 57 ❤️

Datum för besöket: april 2021
2  Tack nattikatt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2021

Fantastisk service och otroligt god mat. En restaurang som jag varmt rekommenderar!!!!
Alltid nöjd!!

Datum för besöket: april 2021
3  Tack Carro12345678
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2021

Var på middag med mina barn, upplevelsen var fantastisk och maten helt otroligt. Vi hade det jättebra, stora som små! Tycker ni om thai mat, så kommer ni inte att hitta bättre och godare!

Datum för besöket: april 2021
2  Tack 315alexandrap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Koh Phangan tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Koh Phangan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt