Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prisvärt och gott!”
Omdöme om Indira

Indira
Rankad som nr 779 av 3 531 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 13 US$ - 19 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Område: Södermalm Område
Beskrivning: Välkommen till en indisk restaurang som ligger i Stockholm sedan 1990. Vi har både lång erfarenhet och kunskap om den indiska matkulturen.
Omdömet skrevs 5 september 2017

Återvänder ibland för helglunch då maten är god och mycket prisvärd. Bra vegetariskt utbud på menyn. I regel bra och trevlig service. Inredningen är härligt opretentiös och ganska kitchig. Mitt i lokalen finns ett litet rum med bara ett bord - passar bra för en dejt!

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jongjoennes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (71)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 72 omdömen

Omdömet skrevs 27 juni 2017 från mobil enhet

Riktigt god indisk mat och mycket trevlig atmosfär. Bra priser. Curry Indira och chicken tikka sizlar var väldigt goda.

Datum för besöket: juni 2017
Tack nannalie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2017 från mobil enhet

Indira är en av Stockholms absolut bästa indiska restauranger. Trevlig personal, bra priser och en utsökt Chicken Kati Kebab. Köper här på avhämtning regelbundet men ett besök den kitchiga mysiga restaurangen rekommenderas också.

Datum för besöket: mars 2017
Tack 817camillaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2017

Kitchigt ställe, mysigt, alltid snabb o bra service.
Man kan lätt umgås och diskutera i lugn och ro.

Datum för besöket: februari 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack MarjaK125
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2017 från mobil enhet

Färger och åter färger: tak, väggar och golv. Allt i kulörta färger. Maten är inte lika färgrik men snabbt serverad och smakrik. Om du tagit dig igenom förrätt och varmrätt så väntar en magisk höjdpunkt; den egengjorda saffransglassen, fem timmars arbete för att binda smakerna samman i en perfekt glass. Underbar

Datum för besöket: februari 2017
1  Tack 117mikaeld
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Indira tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Indira? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt