Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat & bra service”
Omdöme om Dionysos

Dionysos
Boka bord
2
lör 21/9
20:00
Rankad som nr 243 av 3 767 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 28 april 2019 från mobil enhet

Överraskande gott, trevlig personal. Inte särskilt hög ljudnivå trots stor lokal.
Lätt att få bord! Kommer absolut gå hit snart igen .

Datum för besöket: april 2019
Tack Q1581UValexandrab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (108)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 108 omdömen

Omdömet skrevs 14 januari 2019 från mobil enhet

Vi hade en mycket trevlig kväll på Dionysos! Maten var underbart god, servicen var på topp och det var lagom ljudnivå i restaurangen. Var proppmätt efter för- och huvudrätten så tyvärr fanns det inte plats för någon dessert.

Datum för besöket: januari 2019
Tack Sa567a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2019 från mobil enhet

God mat, bra priser trevlig personal som gav ett vänligt bemötande. Vi valde Halluomi till förrätt och därefter en blandad tallrik med mkt god mat. Väl värt ett besök och hit kommer man att gå igen. Riktigt god grekisk resturang.

Datum för besöket: januari 2019
Tack 380mickeg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2019 från mobil enhet

Riktigt god mat i rejäla portioner. Personalen är glad och tillmötesgående. Man känner sig hjärtligt välkommen.

Datum för besöket: januari 2019
Tack MatsL347
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2018

+ Särskilt brödet, som tydligen var bakat på plats, och yoghurten höll mycket hög kvalitet. (Troligen färskare än den som man kan köpa i vanliga affärer.) Dessutom bra grekiskt vin.
- Tyvärr var det lite väl lång väntan på att få beställa. Annars hade betyget blivit 5 i stället för 4. Vi trodde att de hade glömt oss, men sedan kom två kypare fram nästan samtidigt.
Detta var vårt första besök. Vi testar gärna några andra grekiska rätter nästa gång.

Datum för besöket: december 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack aklia2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dionysos tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Dionysos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt