Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Husmanskost när den är som bäst”

Mom's Kitchen Nybrogatan
Boka bord
2
ons 12/8
20:00
Rankad som nr 18 av 3 382 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 15 US$
Kök: Svenskt
Område: Östermalm
Restauranginformation
Område: Östermalm
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Bästa svenska husmanskosten. Alltid något gott att välja. Köper alltid två rätter att ta med, eftersom jag bort närheten. Utländska gäster som vill pröva svenskt skall ju välja Swedish meatballs. Gillar även deras långkok och alla fiskrätter.

Datum för besöket: januari 2020
Tack JohanFsthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chrismj7k, Owner på Mom's Kitchen Nybrogatan, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2020
Google-översättning

Thank you so much for your wonderful feedback! We sincerely appreciated your business and your always welcome back to mom’s Kitchen!
Sincerely,
Chris

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (644)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 644 omdömen

Omdömet skrevs 22 december 2019

Mom's på Nybrogatan är ett litet ställe med stor mat. Den begränsade menyn är inget hinder då den är av hög klass. Man kan luras av att den ligger i plastlådor. Dock serveras den på riktiga tallrikar. Rekommenderas starkt speciellt för en lunch.

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack P_Anders_L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chrismj7k, Chef på Mom's Kitchen Nybrogatan, svarade på det här omdömetSvarade 6 februari 2020
Google-översättning

Thank you so much for your wonderful feedback. We sincerely appreciated your support. Your always welcome back to Momskitchen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2019

Vill bara passa på att tipsa om denna trevliga lilla resturang mitt på Östermalm. En dagens lunch för 98kr med sallad bröd och kaffe inkluderat. Restaurangen är en liten och enkel lokal, perfekt för familjer eller som vi, ett gäng kollegor. Maten var utsökt, trevlig och hjälpsam personal som guidade mig (gluten)!! Rekommenderar varmt!

Datum för besöket: november 2019
2  Tack juliaklint
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chrismj7k, Owner på Mom's Kitchen Nybrogatan, svarade på det här omdömetSvarade 28 november 2019
Google-översättning

Thank you so much for your wonderful comment. We sincerely appreciate your feedback. You are always welcome back to Mom’s Kitchen.
We wish you a wonderful holiday season.
Chris

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2019 från mobil enhet

Hade lite bråttom häromdagen valde därför att prova Moms Kitchen som en kollega hade rekommenderat. Trevligt ställe med trevlig personal och bra priser.

Datum för besöket: november 2019
1  Tack peruanfoodlover
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chrismj7k, Owner på Mom's Kitchen Nybrogatan, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2019
Google-översättning

I sincerely appreciate your wonderful feedback! It was a pleasure having you over at mom’s Kitchen. You’re always welcome back to Moms Kitchen. You can also check out our new location in the heart of Stockholm city.

Mom’s Kitchen #2
Drottninggatan 92

Wishing you and your family a wonderful holiday season.
Chris

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2019

Mycket bra lunch. Vi beställde den traditionella svenska köttbollar och var mycket nöjda. Liten ställe med enkelt inredning och trevlig service. Bra priser.

Datum för besöket: oktober 2019
2  Tack Evaeli260
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chris t, Owner på Mom's Kitchen Nybrogatan, svarade på det här omdömetSvarade 17 oktober 2019
Google-översättning

Thank you so much for your wonderful comment. I sincerely appreciated your feedback! You’re always welcome back at Moms Kitchen.

Please check out our newest location:

Mom’s Kitchen
Drottninggatan 92-94

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mom's Kitchen Nybrogatan tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Mom's Kitchen Nybrogatan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt