Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bubbelafton”
Omdöme om The Secret Garden

The Secret Garden
Rankad som nr 165 av 3 439 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 12 US$ - 23 US$
Kök: Italienskt, Grill, Vinbar
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Beskrivning: Secret Garden står för kärlek och respekt och det avspeglas i vår trevliga personal, våra gäster och i vår meny. I lugn, avslappnad och rustik miljö kan du njuta av vår fina meny och våra smakrika viner. Secret Garden välkomnar alla öppensinnade till en lugn och hemtrevlig miljö mitt i Stockholm. Vår mysiga innergård i riktig Gamla Stan-atmosfär är en unik och lugn mötesplats för alla!
Omdömet skrevs 20 augusti 2021

Trevlig bar med härlig armosfär. Bra löge mitt i hjärtat av Stockholm. Drinkar och bubbel rekommenderas!

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack Nomad181886
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (317)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 317 omdömen

Omdömet skrevs 20 augusti 2021 från mobil enhet

Bästa viben i stan.Här man hänger.!Är gärna här med ett härligt gäng vänner och dricker några glas i en härlig atmosfär.

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack Ella W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2021 från mobil enhet

Bästa baren i Stockholm! Supertrevliga bartenders, servitörer och ordningsvakter! Fräsch toalett!kom hit!

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack annajF1919LT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2021

Drinkarna vi fick in smakade vatten och juice.
När vi påtalade detta för servitrisen så fick vi ett fnys till svar.
Hon tog in en 4a vodka för att blanda i våra drinkar men då skulle vi betala 90 kronor för det. Jag smakade på "Vodkan" och den varken smakade eller luktade som 40% sprit.
Detta stället blandar ut spriten med vatten. Gör inte vårt misstag, gå till något vettigt ställe istället.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Service
2  Tack Johannes_Eri89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Jag och mina vänner är stammisar på secret garden och vi blir aldrig besvikna! (Förutom när det är fullsatt, haha) #freebritney

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack S5634RQclaras
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Secret Garden tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt The Secret Garden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt