Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa bar”
Omdöme om The Secret Garden

The Secret Garden
Rankad som nr 169 av 3 435 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 12 US$ - 23 US$
Kök: Italienskt, Grill, Vinbar
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Beskrivning: Secret Garden står för kärlek och respekt och det avspeglas i vår trevliga personal, våra gäster och i vår meny. I lugn, avslappnad och rustik miljö kan du njuta av vår fina meny och våra smakrika viner. Secret Garden välkomnar alla öppensinnade till en lugn och hemtrevlig miljö mitt i Stockholm. Vår mysiga innergård i riktig Gamla Stan-atmosfär är en unik och lugn mötesplats för alla!
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Världens gladaste bar, man kan verkligen vara sig själv här och personalen är super;))

Rekomenderar starkt att komma hit under pride veckan

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack juliatY4560CT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (317)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2024 av 317 omdömen

Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Fruktansvärt, vi var några vänner på besök under Prideveckan, servisen var mer än okej men tyvärr slängde vakterna ut oss mest på grund av vår sexuella läggning. Så tråkigt med en bar som utger sig för att vara vara gayfriendly!

Datum för besöket: juli 2021
3  Tack jockekim
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Kom hit! Jag lovar det blir kul! Speciellt om robin är här!!!!! Xxxx Kom och Dansa och ha en underbart magnifik super eftermiddag / kväll / natt / tidig morgon (ni vet vad jag mensr). Ni kommer aldrig nånsin aldrig glömma i hela era liv denna underbara magnifika plats! Lovar lovar lovar på hedersord!

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack inesmZ7410XG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Supertrevligt, mycket folk och god dryck. Vi var fyra vänner som inte setts på ett år och hade en helkväll och hade supertrevligt!

Datum för besöket: juni 2021
2  Tack Adventure591737
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021

Super trevlig service. Mysigt.personalen fixade bord och filtar. Bästa läget i stan!! Rekommenderas varmt❣

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack charlotterX9206EJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Secret Garden tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt The Secret Garden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt