Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Höjdpunkter från omdömen
Mimmi for president!

Resan var briljant från början till slut. Guiden Mimmi bjöd på många skratt och var mycket ... läs mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan
eleonors107
från mobil enhet
Skrattfest över hav och land.

Ocean buss Stockholm 11/9-21, följt med chauffören Olle i sällskap med guiden Mimmi på en ... läs mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan
857fridaa
Läs alla 715 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Stockholm
från 32,41 US$
Mer information
från 53,67 US$
Mer information
från 41,35 US$
Mer information
från 23,73 US$
Mer information
Omdömen (715)
Filtrera omdömen
715 resultat
Medlemsbetyg
590
102
12
4
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
590
102
12
4
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 715 omdömen
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Superroligt! Jättebra guide och kapten (Pascal och Olle)
Vi skrattade hela tiden! Åker gärna igen!!!

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack A8404VCandreal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2021

En jättetrevlig sightseeing i Stockholm - både på land och vatten. Bra guidning med många skämt, mest på engelska, och en del på svenska. Kan absolut rekommenderas.

Datum för upplevelsen: juli 2021
1  Tack IlseG35
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Lagom lång tur med det stora splashet som höjdpunkt! Bra guide (Mimmi) som tillsammans med kaptenen P-A ordnade god stämning ombord. Bra blandning som gör att både barn och vuxna uppskattar turen.

Jag uppskattade speciellt att jag och min funktionshandikappade son fick borda tidigt så vi kunde vara säkra på att få sitta tillsammans.

Som förslag möjligen att man skippar delar av Östermalm till fördel för en runda runt Slottet och bort mot Stadshuset?

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack johanhsjg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Det stora Splashet har etsat sig fast på våra hornhinnor….en underbar stämning med guiden Mimmi och captenen PA blev till ett minne för livet… suverän aktivitet och en varm rekommendation!
Anci, Irina och lilla Valeria

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack Quest228361
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Vi åkte med både små och stora barn. Toppen guide och chaufför, oväntat kul och intressant även för oss som bor i området. Rekommenderas.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack ChristianA366
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen