Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“3 vuxna systrar firar födelsedag”
Omdöme om Xarcuteria

Xarcuteria
Boka bord
2
mån 21/9
20:00
Rankad som nr 431 av 3 398 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 11 US$ - 46 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Middagsalternativ: Middag
Område: Kungsholmen
Beskrivning: Xarcuteria är en familjär restaurang på Kungsholmen som specialiserad på charkuterier, tapas och drycker i toppklass. Här finns unika smaker från bland annat Italien och Spanien som serveras med noga utvalda viner. Vi har två fatölskranar med mikrobryggd öl och c:a 30 spännande mikrobrygder på flaska och burk. Utbudet varierar hela tiden. Xarcuteria är kort och gott Hantverkargatans charkuteribar, tapasbar och vinbar!
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Mycket trevlig atmosfär. Ibland lite för hög ljudnivå. Dock dyra tapas som är påkostade. Saknar röror & kyckling på menyn

Datum för besöket: februari 2020
Tack bullenb2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (67)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 67 omdömen

Omdömet skrevs 16 februari 2020 från mobil enhet

Trevligt ställe, trevlig personal men utbudet av tapas föll mig inte helt i smaken. Hade trevligt sällskap o bra service så totalen av kvällen ger bra recensioner dock inget ställe jag kommer återkomma till och beror mest på att menyn inte passade mig.

Datum för besöket: februari 2020
Tack BoardingPass736716
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2020

Tyckte tyvärr att rätterna inte smakade något. De smakade inte alls spanskt, utan ganska sött. Dyrt.

Datum för besöket: februari 2020
2  Tack Kokopoppi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Restaurangen var rätt full på lördagkväll, men lyckligtvis hade vi reserverat bord. Personalen var serviceinriktad och mycket vänlig. Både mat och dryck var utmärkt och vi fick detaljerade beskrivningar om det vi åt samt dryckesrekommendationer. Priserna var ju förstås lite högre än i Spanien, men det får man räkna med. Xarcuteria är en dunderbra restaurang och vi kommer definitivt återvända vid tillfälle. Rekommenderas varmt.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Saaraklin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2020 från mobil enhet

Mysigt ställe med underbara rätter, god mat och trevlig personal. Lite för högljutt när man sitter så tätt bredvid andra!

Datum för besöket: januari 2020
Tack 574rafies
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Xarcuteria tittade också på

 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Xarcuteria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt