Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsikt mot Slottet”
Omdöme om Bagdad Cafe

Bagdad Cafe
Rankad som nr 445 av 3 399 Restauranger i Stockholm
Område: Norrmalm
Restauranginformation
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

När det är lunchdags blir det snabbt fullt men det är värt att vänta en stund på en ledig plats. Goda rätter serveras. Vill du kan du välja ett bord mitt i Medelhavsmuseets samlingar av keramik.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Ann-Gerd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (60)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 60 omdömen

Omdömet skrevs 20 februari 2020 från mobil enhet

Prisvärd restaurang, delvis pga den trevliga miljön ovanför medelhavsmuseets utställning. Kul plats!
Personalen kunde fixa en riktigt god sallad åt mig, trots diverse allergier. Mycket räkor! Alltid ett plus. Kostnaden låg på 135 kr, vilket känns rimligt med tanke på platsen och mängden mat.

Datum för besöket: februari 2020
Tack J8M7K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2020 från mobil enhet

Chansade på tunisisk laxtartar!
Märklig blandning av allt möjligt...!
Förstår inte kombinationen av allt möjligt!
I en fantastisk miljö!

Datum för besöket: januari 2020
Tack keithmoon1972
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2020

Bagdad café har varit ett populärt ställe att äta lunch på eller ta en kopp kaffe på då det ligger på Fredsgatan 2 mitt emot utrikesdepartementet, Arvfurstens Palats och Kungliga slottet. Såväl utsikt som inredning på väggar imponerar men maten är riktigt dålig.
Restaurangen försöker ligger i tiden med sina vegetariska maträtter. Ingredienserna till dessa maträtter smakar industriell mat direkt tagna från burken, Ett riktigt bottennapp!
Till detta skall läggas den långa kön till kassan där maträtterna ropas ut.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Göran H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2019 från mobil enhet

Medelhavsmat. Vällagat och ok priser. Lammfärsbollarna rekommenderas. Kan vara lite stojigt under lunchrusning men acceptabel ljudnivå ändå.

Datum för besöket: februari 2019
Tack JoPeKl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bagdad Cafe tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Bagdad Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt