Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uppmärksam personal. God risotto”
Omdöme om Tutto Bello

Tutto Bello
Boka bord
2
tis 21/9
20:00
Rankad som nr 56 av 3 433 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Vasastan
Beskrivning: Restaurangen har sommmarstängt och öppnar igen 8 aug 2016.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Uppmärksam personal. God risotto (om än något för tjock enligt min mening) och fin färsk pasta. Hörde från borden bredvid att maten och vinet smakade utmärkt

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack LenaDuf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (832)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 832 omdömen

Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Ett väldigt mysigt litet ställe, väldigt prisvärt och trevlig personal, maten var jättegod, klart värt ett besök till!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack stinakaloczy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2021 från mobil enhet

Fantastiskt god mat, snabb och jättetrevlig personal. Vi åt italienska charkuterier och ostbricka förrätt, pizza och pasta till huvudrätt. Restaurangen har glutenfri pasta. Mycket rimliga priser och fantastiskt mat. Supernöjda! Hit kommer vi gärna igen!

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack annalY4852UT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2021

Mysig interiör, god pasta och grym service! Prova färskpastan med Karljohanssvamp, grana padano och konjak. Billig middag för familj eller par. Supernöjda!

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack mafili
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2021 från mobil enhet

Missnöjd med maten men väldigt bra service och miljö. Osäker på om jag gör nytt besök men troligtvis inte. Förrätten var dock ok

Datum för besöket: maj 2021
1  Tack paulgawria
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tutto Bello tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Tutto Bello? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt