Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Travelocity
FindHotel
130 US$
Se erbjudande
Expedia.com134 US$
Priceline134 US$
Hurb148 US$
Visa alla 19 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 777)
Filtrera omdömen
4 777 resultat
Medlemsbetyg
1 817
1 680
778
319
183
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 817
1 680
778
319
183
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 4 777 omdömen
Omdömet skrevs 12 augusti 2021

Vi fick tyvärr det smutsigaste rummet vi någonsin har sett, vilket förstörde upplevelsen. Dock var personalen väldigt professionella, tillmötesgående och fixade problemet till slut så att vi ändå känner oss nöjda. Servicen var genomgående utomordentlig i övrigt, maten i restaurangen och frukostbuffén var i toppklass.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack danielsY8397RE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
J K, Other på Clarion Hotel Sign, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Beklagar att er vistelse inte började så bra, men glädjer mig att se att personalen verkar ha lyckats vända er vistelse till det bättre.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021

Jag hade en trevlig vistelse på hotellet och hade bokat frukost klockan 8. Blev riktigt glad när jag kom ner och såg en fräsch frukostbuffé och att det inte var packat med folk utan luftigt både till frukosten och bland borde. Rummet var fräscht men det var inte påfyllt med tvål och pappret låg knöligt och såg använt ut. Bra läge i övrigt och trevlig personal.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack samsaaam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
J K, Other på Clarion Hotel Sign, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tack för att ni tagit er tid att dela er upplevelse hos oss, beklagar att vi inte riktigt lyckats leva upp till era förväntningar, beklagar det.. Kommer dela era kommentarer inom teamet.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Bodde i rum 1001. Fantastiskt och vilken utsikt! Stormtrivdes! Bokar gärna detta rum igen. AC i sovrummet 2 stycken toaletter. Kan bara säga wow!
Det enda negativa var att bastun var ur funktion på spa (21-08-02) detta var en besvikelse.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack svanbomsslott
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
J K, Other på Clarion Hotel Sign, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tack för en trevlig review!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Clarion fortsätter att briljera. Otroligt nöjda med våra fyra nätter på Clarion. Centrumnära, barnvänligt, fint bemötande, otrolig frukost och fina rum. Toppen vistelse!

Har nu bott där ett flertal tillfällen och aldrig haft en dålig upplevelse. Bor på många hotel under åren och Clarion generellt har utkristalliserats som förstahandsvalet.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack S7812NLsar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
J K, Other på Clarion Hotel Sign, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2021

Stort tack för ett fint betyg och trevliga kommentarer, glädjer mig att ni har haft det bra hos oss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2021

Bokade ett deluxe dubbelrum med extrabädd. Rummet påminde mest om ett konferensrum, ingen mysighetskänsla alls! Inga extrakuddar, balsam o schampo slut i flaskorna, stopp i avlopp och vatten på hela golvet! Strykbrädan trasigt. Duschslang läckte. Motsvarar inte mina förväntningar.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Asalund2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
J K, Other på Clarion Hotel Sign, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tack för att ni tagit er tid att dela er upplevelse hos oss, beklagar att vi inte riktigt lyckats leva upp till era förväntningar, beklagar det.. Kommer dela era kommentarer inom teamet.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen