Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (667)
Filtrera omdömen
667 resultat
Medlemsbetyg
320
220
85
29
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
320
220
85
29
13
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
127132 av 667 omdömen
Omdömet skrevs 22 juni 2017

Totalt sett är jag jättenöjd. Trevlig personal i receptionen o städningen var jättebra, sköna sängar. Hjälpsam personal. Lugnt o tyst när man skulle sova fast jag hade rummet ganska nära receptionen. Toppen!!!

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 517annikav
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017

Man får det man betalar för. Mycket små rum, som det står i beskrivningen. Hade gärna haft lite mer plats för resväskorna. Det hade behövts ännu bättre ljudisolering mellan rummen. Saknar tydlig skyltning inne på Arlanda för att hitta.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Sofi L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juni 2017

Falskt Brandlarm som gick kl 22.30. Gick ej att återställa utan skrämde barnen till gråt och ventilationen stängdes av i rummet samt nödbelysnigen lös två timmar efter det sista larmet. Ingen bra start på resan.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 569mariay
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2017

Första besöket som gav positiv känsla. Rent fräscht. När man bokar detta boende får man räkna med små rum vilket det var. Stördes en del på natten av högljudda i korridoren men det var en kort stund. Skall man resa vidare är det kanon.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 843gunbrittw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2017

Över förväntan vad gäller fräscht och trevligt. Rummet var litet men där fanns allt jag behövde. Väldigt bekväma sängar. Långt över förväntan vad gäller hjälpsamhet och bra bemötande. Återvänder mer än gärna när inte tåg/flygtider matchar varandra.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Q6941DNmariab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen