Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, små portioner”
Omdöme om El Cielo

El Cielo
Boka bord
2
mån 3/8
20:00
Rankad som nr 1 527 av 3 387 Restauranger i Stockholm
Område: Kungsholmen
Restauranginformation
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

God mat, bra service, trevliga lokaler, höga priser, små portioner. Kan på totalen inte rekommenderas.

Datum för besöket: januari 2020
Tack 793patriks
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (148)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 148 omdömen

Omdömet skrevs 26 januari 2020 från mobil enhet

Modern, snygg, fräsch och tilltalande lokal men med för hög ljudnivå. Charmig personal som dock behöver slipa på servicen. Sällskapet på 7 pers åt blandat fr menyn med för, varm och efterrätter, alla var mkt nöjda.

Datum för besöket: januari 2020
Tack AnneF1189
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019

Var här för 3e gången igårkväll med 2 kompisar .Blev något fel på bokningen som jag gjorde på nätet (mitt fel)blev bokat för 2 personer men vi var 3 st . Inga problem det löste dom snyggt trots att det var fullbokatdom tidigare 2 besöken har vi fått jättebra kött (entrecote mediumrare) även denna gång va köttet bra Alla var nöjda med sin mat . Kan verkligen rekommendera det här stället .

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack th0mas632
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019 från mobil enhet

All mat och dryck var toppen. Så sjukt god köttbit... trevlig personal. Lite hög volym med musiken. Toppenställe

Datum för besöket: december 2019
Tack LindaN2386
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2019

Bra mat till vettiga priser och med snabb och effektiv servering gör middagen till en mycket trevlig upplevelse, Jag kan skarpt rekommendera choritzon...Dällskapet var mycket nöjd med min rekommandation

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Travelmagnus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på El Cielo tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt El Cielo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt