Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vilken service!”
Omdöme om Folkbaren

Folkbaren
Rankad som nr 889 av 3 399 Restauranger i Stockholm
Kök: Franskt, Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Mysigt ställe med billig cava & god mat.
Helt magisk personal som hela tiden gjorde det lilla extra för oss under kvällen vi var där. Då någon skulle ha vårt bord efter oss & vi ville hänga kvar så fixade personalen ett bord i baren åt oss! Wow- vilken service!
Hit kommer jag tillbaka!

Datum för besöket: februari 2020
Tack CFor2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (69)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 69 omdömen

Omdömet skrevs 25 januari 2020

Kanon fin mat!! Trevlig personal. Kassa toaletter, de hade endast två stycken med lång kö. Hann nästa kissa på mig.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Marianne T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2019

Verkligen intressant meny, vällagat och prisvärt. Perfekt man skall besöka Folkoperan.Flera goda förrätter och spännande huvudrätter dessutom prisvärt husets vin

Datum för besöket: oktober 2019
Tack 908_ken
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2019 från mobil enhet

Besöker restaurangen innan Folkoperan väntar. Efter en timmes väntan och flera påstötningar får vi våra cheeseburgare. En var rå och tre var väldigt rosa. När vi klagade fick vi till svar att vi skulle sagt till vid beställningen. Snarare stektes burgarna väldigt snabbt för att de schabblat bort vår beställning.

Datum för besöket: september 2019
1  Tack 509kerstinn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2018 från mobil enhet

Folkbaren är en mycket trevlig bar som dessutom serverar god husmanskost. Eftersom barsortimentet är ganska begränsat kan den inte få ett toppbetyg. Men miljön är avkopplande och jättetrevlig så vi kommer gärna tillbaka.

Datum för besöket: september 2018
Tack Scandinavian01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Folkbaren tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Folkbaren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt