De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Agoda.com75 US$
Trip.com75 US$
ZenHotels.com81 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (3 651)
3 652 resultat
2 112
1 278
2 112
1 278
1318 av 3 652 omdömen
Omdömet skrevs 7 september 2023

Fick inte sova på två nätter pga trasig ac. Blev erbjuden flera andra rum men ac:n var lika trasig i alla rummen. I övrigt var allt till belåtenhet. Trevlig och hjälpsam personal, fina rum (förutom ac) och fint badrum.

Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste med vänner
Tack akandersson64
Motel L Hammarby Sjöstad, General Manager på Motel L Hammarby Sjöstad, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2023

Kära gäst,

Vi ber så mycket om uräskt för besvären som ni upplevt, men det glädjer oss att ni verkar ha haft en fin vistelse utöver detta.

Vi har inte AC på vårt hotell utan det är ventilation som finns. Vi vet dock att ventilationen har krånglat och har bett fastighetsägaren att ta tag i detta.

Vi hoppas att ni trots detta väljer att ge oss en ny chans att ge er en toppen vistelse!

Vänliga hälsningar,
Amanda - Receptionen

Omdömet skrevs 25 augusti 2023

med dålig förvaring av kläder etc. För mjuka sängar och dålig kommunikation till centrala stan. Frukost i stressande miljö och svårt att hitta ledigt bord. En del av personalen i receptionen borde gå kurs eller byta jobb!

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste ensam
Tack LeoCat007
Omdömet skrevs 3 augusti 2023

Trevlig personal. Bra priser. Betalade 3990 för 5 Pers i 3 nätter inkl frukost. Centralt och bra. Nära till allt. 2min till Ica. 10min till hamnen. 10min gång till skybar. Ca 20min till gröna lund. Öppet dygnet runt.

• Restyp: Reste med familjen
Tack MattiSEMESTER2023
Motel L Hammarby Sjöstad, General Manager på Motel L Hammarby Sjöstad, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2023

Hej Matti,

Tack så mycket er review! Vi uppskattar verkligen era fina ord och hoppas att vi får välkomna er tillbaka till oss på Motel L i framtiden.

Med vänliga hälsningar
Receptionen, Motel L

Omdömet skrevs 29 juli 2023

Mycket prisvärt Motel med trevlig personal, sköna sängar med bra kuddar, rent o snyggt.Lätt att ta sig dit o bra omgivning inte långt från vattnet med flera restauranger o härligt promenadstråk. Kommer absolut att boka detta Motel igen när jag ska till Stockholm

Tack 586christel
Motel L, Other på Motel L Hammarby Sjöstad, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2023

Hej!
Tack för det fina omdömet och för att du tagit dig tid att skriva en recension. vad kul att höra att ni trivdes hos oss!
Varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar,
Receptionen, Motel L

Omdömet skrevs 27 juli 2023

Mycket prisvärt hotell med bra läge om du vill ta dig till centrum eller Globen då tvärbanan stannar utanför. När vi var där renoverades den, men det tog endast ca 10 min att gå till Gullmarsplan (eller så tar man bus 30B som stannar utanför hotellet).
Bra frukost, fräscha och fina rum, enkelt att hitta parkering utanför om du inte vill använda hotellets parkering (som var dyrare i alla fall på helgen när vi var där).

Tack Erica C