Pär T

God service till en bra peng och nära till allt.

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 22 aug. 2023
Ett enkelt men prisvärt hotell, och där servicen är riktigt bra. Trevlig och tillmötesgående personal som hjälper till när det krånglat till sig. Fantastisk utsikt över hela Stockholm från paviljongen utanför, och nära till det mesta på Söder. Frukosten var kanske i det enklaste laget, men i övrigt positiva erfarenheter i relation till priset.
Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Scandic Hotels
4.4 km från Ersta Konferens & Hotell
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömet skrevs 29 mars 2023 från mobil enhet

Stannade över en natt enbart under en sista minuten business resa till Stockholm. Bästa var frukosten som var riktigt bra.

Jag kom fram sent efter att receptionen var stängd och hade svårt att hitta mitt rum. Till slut hittade jag rätt genom att jag bara råkade springa på någon annan där inne i byggnaden. Så anländer du efter att receptionen är stängd, så se till att be om bra beskrivning hur du hittar ditt rum.

Rummet i sig var väldigt rymligt, lugnt, fräscht och jag sov superbra!

Datum för vistelsen: juni 2022
Tack mycketresor
Omdömet skrevs 17 december 2022 från mobil enhet

Godtagbara konferenslokaler. Bra mat, inte mer än 3,5/5. Trevlig personal. Fint läge med utsikt mot stan och vattnet. Tyvärr dålig säkerhet; personal har inte uppsikt över vem som har tillträde till lokalerna. Ett antal personer i min kurs blev bestulna på datorer i ett konferensrum.

Datum för vistelsen: december 2022
Tack KlJPe
Omdömet skrevs 22 maj 2022

Avråder från rum 500 med udda nummer då dessa befinner sig mot Folkungagatan som är mycket trafikerad hela natten. Med många bilar och bussar som accelererar i uppförsbacke och gamla tvåglasfönster är det som att tälta vid E4.

Ventilation och möjlighet att reglera temperaturen saknas också på rummet vilket allt medförde att sömnsvårigheter är något du får räkna med.

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack karlbR3759YJ
Omdömet skrevs 11 mars 2020 från mobil enhet

Ett mycket bra budget hotell som borde få
mer uppmärksamhet. Enkelt, rent och fräscht med en hejdundrande utsikt och läge, alldeles vid Fjällgatan. 5-10 min promenad så når man Slussen. Enkelt med parkering.

Datum för vistelsen: mars 2020
2  Tack cbr888
Omdömet skrevs 4 mars 2020

Detta är ett slitet vandrarhem i mindre bra standard - betalade 975:-/ natt och då med delad dusch och toalett.
Dock är det ett tvåbäddsrum med 89 cm sängar som endast går att ha delade.
Duschen var 60x60 cm med ett slitet duschdraperi och en golvraka var mögelskadad.
Vandrarhemmet har ett litet pentry med tillhörande sittgrupp.
Utifrån dess läge, är det för dålig standard för priset man betalar.
Finns bättre vandrarhem i Stockholm!

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste ensam