Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Holy Cow söder

Holy Cow söder
Boka bord
2
tis 27/10
20:00
Rankad som nr 208 av 3 326 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 15 US$ - 24 US$
Kök: Indiskt, Balti, Bangladeshiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Middag
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 19 september 2020

Tack för en grym middag! Första besöket och det kommer garanterat bli många fler. Fantastisk mat och dunderfin service.♥️♥️♥️

Datum för besöket: september 2020
Tack T8120SFjennyk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (220)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 220 omdömen

Omdömet skrevs 24 mars 2020

Bor mittemot Holy Cow och jag och sambon har hämtat mat flera gånger samt ätit i restaurangen. Otroligt gott och fräscht, favorit restaurangen på Ringvägen!

Datum för besöket: mars 2020
Tack 885emeliew
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2020

Mycket god mat, lagom portion samt trevligt och glatt bemötande. Servicen kändes personlig. Maten kom snabbt också.

Datum för besöket: januari 2020
Tack traktorn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2019

God och smakrik mat med normalstora portioner. Den friterade osten till förrätt var det enda som var ett bottennapp av de rätter om testades

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Travelmagnus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2019 från mobil enhet

Tog kvällens rätt, en kycklingsizler med dryck för 160. Mycket prisvärt. Sizzlern fräste fin och var helt genomlagad. Ris och sallad på tallriken tilltaget. Stor portion. Sedan ville jag piffa upp med lite vindaloosås och den kom samtidigt med riktigt bra sting i den.bra service, jag var där lite tidigt innan rusning men det gick väldigt fort att få maten. Som helhet ett mycket bra ställe.
Jörgen N

Datum för besöket: oktober 2019
Tack LightPacker687848
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Holy Cow söder tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Holy Cow söder? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt