Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt risig service och smakade inget vidare”

Skansen Terrassen Restaurang Bar & Café
Rankad som nr 1 835 av 3 338 Restauranger i Stockholm
Område: Djurgården och Djurgårdsbrunn
Restauranginformation
Område: Djurgården och Djurgårdsbrunn
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Lååång kö till maten endast en kassa öppen
Hela stället verkade väldigt ineffektivt
Köket tog galet långt tid på sig
Burgaren var riktigt dålig
Dyrt
Gå INTE hit

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jojje_the_king
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (81)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 81 omdömen

Omdömet skrevs 19 februari 2020

Jätte trevlig och hjälpsam personal. God vällagad mat trotts självservering. Har varit här flera gånger tidigare men då har det inte varit lika bra. Något har hänt och jag kommer garanterat tillbaka. Förmodligen ny krögare / hyresgäst.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Jjohansson33
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2019 från mobil enhet

Maten sådär! Beställde 1 glasvin! Fick vinet i plastglas! väldigt dåligt! Personalen trevlig! Väldigt smutsigt på golvet och bord!

Datum för besöket: september 2019
Tack Jasse69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2018 från mobil enhet

Inlägg den 24/6 om torskrygg och hamburgare stämmer ej! Fel restaurang! Ska vara Scandic Hasselbacken.

Datum för besöket: juni 2018
Tack catarinarodin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Det fanns inte korv när vi kom och det var lång kö till selfsrevice och där tog dom duktigt betalt även förvatten. En enkel sallad kostade somen hel middag på andra stållen.
Dåligt

Datum för besöket: juni 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 175ulfp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Skansen Terrassen Restaurang Bar & Café tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Skansen Terrassen Restaurang Bar & Café? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt