Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk nöjd!”
Omdöme om Un Poco

Un Poco
Rankad som nr 100 av 3 767 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Område: Östermalm
Omdömet skrevs 14 augusti 2019 från mobil enhet

Vi var fem gäster som åt den stora avsmakningsmenyn. Riktigt bra mat och trevlig personal som kunde sitt.
Allt var fantastiskt gott men de tryffelstuvade makaronerna och raviolin tog nog hem priset som de två bästa rätterna.
Bra pris för så mycket mat! Så här i efterhand så kanske den mindre menyn hade räckt för oss men att välja avsmakningsmenyn var kvällens bästa beslut, rekommenderas varmt!!
Hit ska jag gå igen.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 836gabriellan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (269)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 269 omdömen

Omdömet skrevs 7 augusti 2019 från mobil enhet

Super god italiensk mat.Trevlig och lyhörd personal som byter maträtter(vi åt stora avsmakningsmeny) i lagom takt och fyller på vin utan att det stör,har full koll på sina gäster.
Toppenbetyg, kan varmt rekommendera, mysig miljö, go mat och vin, vad mer kan man begära.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack JT7374
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket god mat och utomordentligt bra service. Miljö, personal och mat var alla i samma nivå. Kan varmt rekommendera denna restaurang.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Ofverbeck
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2019

This is a must!!
En service precis såsom service ska vara, vänlig, snabb och osynlig på ett positivt sätt (tomma tallrikar försvann från bordet utan att det märktes)!
Trevlig presentation av de olika rätterna (vi tog lilla avsmakningsmenyn), vackert upplagda och med en ljuvlig smak i varenda tugga. Lilla menyn räcker lååångt om man inte är storätare.
Toppkvalitet och suverän kombo av tillbehören i varje rätt. Såå gott, vi rekommenderar ett besök med största värme.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Michaela K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

En fantastisk god och vällagad middag för alla i sällskapet, toppenservice även fast det var fullt med gäster inne och ute! Glad och trevlig personal.

Datum för besöket: juli 2019
Tack assa1998
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Un Poco tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Un Poco? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt