Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg
Hotell i närheten
Omdömen (321)
Filtrera omdömen
321 resultat
Medlemsbetyg
203
95
15
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
203
95
15
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 321 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Trevlig personal, lagom frukost buffé i det lilla cafét som vi inte behövde stressa till. Skönt slippa stor hotell komplex.Mysfaktor hög med knarrande golv och utsikt över takåsarna.
Rent snyggt och ombonat. Sov gott.

Rumstips: Hyrde sviten Nr7 högst upp var väl värt alla trapporna upp.
Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack msiver135604
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2019

Spännande och annorlunda hotell. Den gamla stilen var väldigt omsorgsfullt bevarad.
Väldigt trevlig och personlig personal. Frukosten god och personlig.
Med rummet högst upp var det lite väl trångt i trappan upp.

Rumstips: Välj rum på första eller andra våningen.
Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack kalen35
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2019

Charmigt mysigt personligt hotell i härliga kvarter i Gamla Stan.
Rummet på första våningen var fint och mysigt vi var mkt nöjda.Likaså med god frukost i den lilla fina Kafe delen.Mkt trevlig personal.Hit bor vi gärna igen en "pärla"!

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sjakob517413
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2019

En riktig pärla mitt i Gamla Stan. Mysiga rum, trevlig atmosfär och fanastisk personal. Frukost är genuint trevlig som vi har avnjutit ibland trots att vi inte varit boende på hotellet. Vi kommer tillbaka.

Datum för vistelsen: november 2019
Tack sabineschulz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2019

Jättemysigt hotell mitt i gamla stan. Perfekt för att strosa runt och utforska de älsta delarna av Stockholm. Lite snett å vint som man kan begära av en byggnad från 1600 talet men helt underbart med dess historia.

Rumstips: Är det problem att gå i trappor ska man inte välja ett rum längst upp.
Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sschon236000
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen