Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (319)
Filtrera omdömen
319 resultat
Medlemsbetyg
202
94
15
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
202
94
15
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 319 omdömen
Omdömet skrevs 2 december 2019

Charmigt mysigt personligt hotell i härliga kvarter i Gamla Stan.
Rummet på första våningen var fint och mysigt vi var mkt nöjda.Likaså med god frukost i den lilla fina Kafe delen.Mkt trevlig personal.Hit bor vi gärna igen en "pärla"!

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sjakob517413
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2019

En riktig pärla mitt i Gamla Stan. Mysiga rum, trevlig atmosfär och fanastisk personal. Frukost är genuint trevlig som vi har avnjutit ibland trots att vi inte varit boende på hotellet. Vi kommer tillbaka.

Datum för vistelsen: november 2019
Tack sabineschulz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2019

Jättemysigt hotell mitt i gamla stan. Perfekt för att strosa runt och utforska de älsta delarna av Stockholm. Lite snett å vint som man kan begära av en byggnad från 1600 talet men helt underbart med dess historia.

Rumstips: Är det problem att gå i trappor ska man inte välja ett rum längst upp.
Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sschon236000
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2019

Mysigt minihotell mitt i Gamla stan med litet kafé i bottenvåningen.
Fräscht, känns nyrenoverat och mycket sköna sängar.
Frukosten innehåller i det mesta trots det lilla utrymmet i kafeet.
Trevlig personal som är mån om gästerna.
Tänk på att det är ganska branta trappor upp till rummen och det finns såklart ingen hiss.

Rumstips: Det finns endast 2 rum per våning. Jag tror alla rum är trevliga och mycket fräscha.
Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Maldor-X
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2019

Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Mysigt med den lilla frukost serveringen som bjöd på allt man kan önska sig till frukost. Även trevligt att man kunde ta en kopp kaffe och kaka på kvällen som ingick.

Rumstips: Bodde i rum 7 längst upp. Många trappor men det var det värt! Stort vardagsrum med soffgrupp, köksdelen med bord och jättefint sovrum.
Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 19BOJO59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen