Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (281)
Filtrera omdömen
281 resultat
Medlemsbetyg
173
86
14
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
173
86
14
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 281 omdömen
Omdömet skrevs 6 mars 2019

Mycket charmigt och mysigt hotell i gammal byggnad. Litet och familjärt. Lugnt läge. Fantastiskt omtänksam personal som fångade upp våra önskemål innan vi ens hade uttryckt dem. Frukosten var utsökt - allt vi önskade fanns. Rekommenderar verkligen detta hotell om man vill ha en hotellupplevelse som skiljer sig från den vanliga.

Rumstips: Det finns ingen hiss. Har du trötta ben kan det vara klokt att inte bo högst upp. Bagaget bärs till rummet av personalen.
Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Voyage67309618064
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SvenVintappare, Hotelldirektör på Hotell Sven Vintappare, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2019

Hej.

Vad roligt att ni trivdes och att ni uppskattade vår duktiga personal! Ni är varmt välkomna tillbaka.

Hälsningar,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2019

Eftersom vi älskar gammaldags charm så letade vi specifikt efter sådana hotell, och detta är mitt i prick. Branta trappor och lutande golv - vi älskar sådant! Vi hade ett hörnrum med flera fönster, så det var ljust och trevligt. Sköna sängar och helt OK frukost.

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack snookieswede
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SvenVintappare, receptionist på Hotell Sven Vintappare, svarade på det här omdömetSvarade 18 februari 2019

Käre Gäst,

Tack snälla för de fina orden, de betyder mycket för oss! Varmt välkomna tillbaka!

Med vänlig hälsning,
Hotel Sven Vintappare

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2019

Charmigt och hemtrevligt. Bra centralt läge. Ett riktigt boutique-hotell utan att gå till överdrift. Tänk inte Hilton men kom ihåg att du besöker gamla stan och bor i ett 1600-tals hus. Din övernattning blir en del av upplevelsen.

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Cruiser57824321069
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2019

Mycket trevligt hotell! Charmigt och personligt. Jättetrevligt bemötande av personalen, rent och fint på rummet. Brant trappa, ingen hiss så kanske inget ställe för små barn. Kommer definitivt återkomma!

Datum för vistelsen: december 2018
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Sunshine53685520454
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SvenVintappare, receptionist på Hotell Sven Vintappare, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2019

Käre Helena & Helena,

Vi tackar hjärtligt för de fina orden och är väldigt glada att ni trivdes så bra hos oss! Vi ser fram emot nästa besök!

Med vänliga hälsningar,
Hotel Sven Vintappare

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 december 2018

Mycket trevligt och gulligt hotell. Ett stenkast från stortorgets julmarknad. Perfekt julstämning. Personalen var trevlig och frukosten bra. Mer än en hotellvistelse. En upplevelse att bo i ett så gammalt hus.

Rumstips: Det är trånga och branta trappor så lämpar sig inte för den som har svårt att gå
Datum för vistelsen: december 2018
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Odyssey28231540321
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SvenVintappare, receptionist på Hotell Sven Vintappare, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2019

Bäste gäst,

Tack snälla för de fina orden, det värmer! Varmt välkommna tillbaka!

Med vänliga hälsningar,
Hotel Sven Vintappare

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen