Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avslappnat, mysigt och fantastiskt gott!”
Omdöme om Café Facile

Café Facile
Rankad som nr 133 av 3 398 Restauranger i Stockholm
Kök: Franskt, Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Vasastan
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Vällagade rätter till bra pris och goda viner på glas. Avslappnat, trevligt och enkelt, man beställer allt i kassan där man också kan få prova vinet innan man beställer.
Rekommenderar starkt!

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack clarahil
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (231)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 231 omdömen

Omdömet skrevs 20 februari 2020 från mobil enhet

Litet och mysigt med toppenmat och snabb servering med det lilla extra.Redan rekommenderat till några vänner.

Datum för besöket: februari 2020
2  Tack 115al115
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2020 från mobil enhet

Det är ingen tvekan om att det här är en av Stockholms absolut bästa restauranger. Vår mat var välkryddad och vällagad och med jättegoda smaker. Den här restaurangen har ett otroligt bra kök. Servicen är effektiv och vänlig. Man sitter lite trångt i lokalen som är öppet mot köket men eftersom maten är fantastisk så gör det ingenting. Det här är en toppenrestaurang.

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack Scandinavian01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2019 från mobil enhet

Mysigt och lite trångt skapar bra atmosfär för denna restaurang. Middag i affärssammanhang jag åt liten crisp förrätt med löjrom och sedan bouillabaisse. Råvaror var bra smakerna saknade djup - speciellt bouillabaisse vilken skall vara fyllig denna var mer ”tomatig” och lite tunn i smaken- vilket drar ned betyget. Trevlig personal och service. Ett plus att kaffe/te ingår efter maten. Trevligt ställe!

Datum för besöket: oktober 2019
Tack katjasd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2019

Förväntar du dig vita dukar och och en servis som hela tiden fyller på glasen, glöm detta; när du kommer in titar du på svarta tavlan vad som erbjuds idag i form av förrätt, varmrätt och desserter. Vad gäller vin går du till kassan och provsmakar något som faller dig på läppen. Sen ställs flaskan/flaskorna fram på bordet. help yourselves.
Till förrätt avnjöts ostron, anklever, bisque på havskräfta och ytterligare några. Till varmrätt bouillabaisse, Rödtunga meuniere samt en delad portion av lammytterfile med jordärtskocksgratäng.Alla tillagade till perfektion. Som dessert serverades bland annat flamberad ananas, crème karamell samt bitter chokladmousse. Kaffe ingår som tar själv vid ett litet bord. Prisbilden är helt ok med tanke på den kvalité som serveras.Rekommenderas

Datum för besöket: november 2019
1  Tack dangD7037CM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Café Facile tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Café Facile? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt