Roger H

Svårt att rubricera

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 14 nov. 2019från mobil enhet
Ett hotell på sjukhus? Ett hotell vid sjukhus? Bara ett hotell?

Sjukhusvåningar omgjorda till hotellkorridorer och hotellrum. Rent och fräscht - absolut! Härlig utsikt - absolut! Bra frukost - absolut!

Men ... man behöver lägga i extra växel för att ta bort den patientkänsla som uppstår om man bor här utan koppling till sjukhuset.

Fortfarande förbryllad när jag rullar härifrån ... dock lätt positiv.
Datum för vistelsen: november 2019
Resetyp: Reste ensam
Traveler21841022743, HotelldirektörArstaviken Hotell, svarade på det här omdömet
Svarade 4 dec. 2019
Hej Roger,

Tack för din mycket positiva feedback!

Vi är ett "vanligt hotell" som också tar emot nyförlösta mammor med deras små mirakel. Vad kan väl vara mer positivt än att se dessa nyfödda varelser.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka i hopp om att du efter nästa vistelse kan känna dig fortsatt positiv och kanske något mindre förbryllad :-)

Vänliga hälsningar
Katarina
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Pool
2.9 km från Arstaviken Hotell
4.4 km från Arstaviken Hotell
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömet skrevs 16 oktober 2019 från mobil enhet

Detta hotell är inget jag skulle välja om det inte var i samband med ett sjukhusbesök, trots att det är ett billigare alternativ. Fin utsikt från matsalen och vissa av rummen. Rent och fräscht, men mycket sjukhuskänsla. Ligger på en höjd, så har man lite problem att gå i backar o trappor kan det bli jobbigt att ta sig runtomkring området. Till sjukhuset tar du dig utan problem, då det är enkelt att gå genom kulverten. Frukosten hade det man kan förvänta sig, mindre än många bättre hotell men helt okej för att vara ett sjukhushotell. En receptionist var väldigt tråkig, kändes mest som han bara gjorde det han var tvungen till.

Datum för vistelsen: oktober 2019
2  Tack MariaJ490
Omdömet skrevs 7 april 2019 från mobil enhet

Kan varmt rekommendera detta hotellet trevliga rum och väldigt god buffé både frukost, lunch som middag.
Vi spenderade vår dotters första dygn på detta hotellet. Mysigt att bo på ett hotell med lilla familjen :)

Datum för vistelsen: april 2019
Tack 622erikk
Omdömet skrevs 30 september 2018

Bodde på hotell Årstaviken i samband med ett studiebesök i närheten. Blev lite förvånad när det låg i samma byggnad som vårdavdelningar, men förstod snart att det också fungerade som patienthotell. Fint och enkelt rum, fräscht. Badrummet var lika stort som rummet, men duschväggen var så liten att det var svårt att få plats att röra sig.
Enkel men god och vällagad frukost. Jättefin utsikt från balkongen vid lobbyn och matsalen.

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack maheja
Omdömet skrevs 26 augusti 2018 från mobil enhet

Vi bokade in detta hotellet för närheten till Zinkendamms IP, där vi skulle se en konsert. Hotellet låg ca 10 min gångväg därifrån. Hotellet är placerad inne i en sjukhusbyggnad och rummen kändes lite åt sjukhusrum. Trevlig personal, rent och fräscht men lite simpel frukost, där än en gång man blev påmind om sjukhuset där en nyförlöst kvinna med sin man och nyfödda barn kom in.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Bohul
Omdömet skrevs 6 januari 2018 från mobil enhet

Otroligt fint hotell. Jättegod mat, sköna sängar, trevlig personal. Fantastisk utsikt men ändå mycket nära barnmorskor och barnläkare på samma våning.

Kan absolut tänka mig bo här även i andra sammanhang.

Datum för vistelsen: januari 2018
Tack ingmarr2018