Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
2 926 kr
Helt återbetalningsbar innan fre 7 juni
Frukost ingår
Hotels.com
2 926 kr
Helt återbetalningsbar innan lör 8 juni
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
Agoda.com
2 515 kr
Frukost ingår
Flera sätt att betala på
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Michael H

Nytt favorithotell

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 25 okt. 2022från mobil enhet
Vårt nya hotell.

Anledningen till 5+ är i första hand personalen på detta hotell som gör allting för att man skall trivas.
90% är superhärliga.
Väldigt bra frukost med allting som skall finnas.
Åt även middag på hotellet, supergod, men kanske fel vinförslag av servitrisen.

Rummet var jättefint med brasa och överraskningar, enda nackdelen är att det vette mot en gata där det skreks efter att krogarna stängde 2 - glas fönster.

Vi kommer tillbaka snart igen !
Datum för vistelsen: september 2022
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hotel Kungsträdgården, MarketingHotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömet
Svarade 31 dec. 2022
Dear Michael H,

Thank you for taking the time to write this lovely review! We are thrilled that you have found your new favourite hotel. It will be wonderful to have you come stay with us again the next time you are in Stockholm.

Regards,
Kiki Snodgrass
Concierge
Hotel Kungsträdgården
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Scandic Hotels
1 779 kr
1 348 kr
  • Booking.com
    1 737 kr
  • travelup.com
    1 493 kr
  • Priceline
    1 737 kr
0.2 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 816 kr
  • Priceline
    2 006 kr
  • Agoda.com
    1 670 kr
  • travelup.com
    1 746 kr
0.7 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 923 kr
  • Official Site
    1 836 kr
  • Agoda.com
    1 798 kr
  • Vio.com
    1 927 kr
0.7 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Scandic Hotels
1 504 kr
  • Booking.com
    1 354 kr
  • Agoda.com
    1 302 kr
  • Vio.com
    1 351 kr
0.6 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 616 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Scandic Hotels
    1 796 kr
  • Agoda.com
    1 563 kr
  • Vio.com
    1 796 kr
0.6 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Hotels.com
4 081 kr
3 990 kr
Helt återbetalningsbar
Bli belönad med One Key
  • Expedia.com
    3 991 kr
  • Vio.com
    3 990 kr
  • Priceline
1.5 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Radissonhotels.com
1 990 kr
  • Booking.com
    1 990 kr
  • travelup.com
    1 927 kr
  • Priceline
    1 990 kr
0.8 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 592 kr
Helt återbetalningsbar
  • Vio.com
    1 590 kr
  • Agoda.com
    1 516 kr
  • Priceline
    1 592 kr
2.4 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 678 kr
  • Hotels.com
    1 671 kr
  • Vio.com
    1 615 kr
  • Expedia.com
    1 672 kr
2.8 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Pool
Booking.com
4 500 kr
4 400 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
    4 400 kr
  • Priceline
    4 400 kr
  • Expedia.com
    4 396 kr
0.3 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömen (747)
Filtrera omdömen
747 resultat
Medlemsbetyg
548
153
30
11
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
548
153
30
11
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 747 omdömen
Omdömet skrevs 22 september 2022

Det här mitt första besök.
Hotellet ligger fint central mitt I byn.
Fick ett litet men fint och mysigt rum. Utsikten var dock verkligen inget vidare, förhoppningsvis bättre för andra.
Hela hotellet har en fräsig nygammal estetik som är fräsch och inbjudande.
Restaurangen serverar dessutom mat i toppklass. Riktigt bra!
Frukosten var utmärkt och personalen rejält trevliga.
Hit åker jag gärna igen.

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Seaside322718
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hotel Kungsträdgården, Marketing på Hotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömetSvarade 6 december 2022
Google-översättning

Dear Seaside322718,

I am so glad to read that your first stay with us in September was such a success! When you come to stay with us again in the future we would be happy to have you try a different room in the hotel. About a third of the rooms look into our brasserie, a third on to the side street our main entrance is located on and are located on and finally rooms overlooking the park we are named after. A warm welcome back in the future!

Regards,
Kiki Snodgrass
Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 maj 2022 från mobil enhet

Jag och min partner har nu bott på hotellet vid två tillfällen och har aldrig blivit besvikna. Förutom att vara superfint ligger hotellet perfekt till med gångavstånd till det mesta. Personalen är mycket vänlig, professionell och får en att känna sig välkomnad. Den här gången hade vi dessutom blivit uppgraderade till ett fantastiskt fint rum som trots att det låg på bottenplan nära frukostsalen uppfattades lugnt och avskilt. Frukosten har det mesta, även för den som äter vegetariskt. Buffén kändes fräsch och maten var varm. Sammanfattningsvis ett mycket fint och mysigt hotell som vi gärna återkommer till i framtiden.

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack SandraClaudia98
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hotel Kungsträdgården, Marknadsföring på Hotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2022
Google-översättning

Dear SandraClaudi98,

Thank you for all your lovely words about your stays with us. It is always a pleasure to have you come and stay with us and we are so glad to be your choice of residence when visiting Stockholm. We look forward to welcoming you back in the near future!

Regards,
Kiki Snodgrass
Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2022

Mycket bra beläget hotell med trevlig och mycket hjälpsam personal, Snyggt inrett och ett fantastiskt fint rum. Framstod som mycket rent tills jag kikade bakom och runt sänggaveln så det blir en stjärnas avdrag pga det. Fanns en hel del damm där. För övrigt rent och snyggt och lugn fruktostmatsal. Bor gärna där igen!

Datum för vistelsen: april 2022
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Hotellgrevinnan
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hotel Kungsträdgården, Marknadsföring på Hotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2022
Google-översättning

Dear Hotellgrevinnan,

We are glad to have recieved your review of your stay with us earlier this year. We have taken on your feedback provided and shared it with the relevant team.

Please do come and stay with us again!

Regards,
Kiki Snodgrass
Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2022

Jag tog min partner med till Hotel Kungsträdgården för vår första helg tillsammans utan barn och skulle göra en weekend i Stockholm. Hotellet hjälpte mig inte bara med att få ett fantastiskt rum, jag fick även hjälp med både tips på aktiviteter samt att hjälpa mig skämma bort min partner så mycket det bara gick. Servicen, rum, frukost, läge, ja allt är superbra med det här hotellet!
Värt varenda krona!

Rumstips: Queen Superior rummet var helt fantastiskt till en rimlig peng!
Datum för vistelsen: mars 2022
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Matte_sala
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hotel Kungsträdgården, Marketing på Hotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2022
Google-översättning

Dear Matte_sala

It was a pleasure to have you both stay with us in early March and we loved helping you plan all your surprises you had in store for her. The next time you get to come and stay in Stockholm we will be delighted to see you both again!

Regards,
Kiki Snodgrass
Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2022 från mobil enhet

Ett kanonhotell. Rent, trevligt, mysigt, centralt, bästa frukost, supertrevlig och hjälpsam personal. Kan varmt rekommenderas. Har bott på många hotell världen över. Detta är ett av dom bättre. Kommer att bo här snart igen. Nära till allt.

Rumstips: Nära till Gallerians parkeringshus om man väljer att ha bil med. Annars nära till Centralen ca 5-7 min gångavstånd.
Datum för vistelsen: januari 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack LailaochKjellKalin
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hotel Kungsträdgården, Marketing på Hotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2022
Google-översättning

Dear LailaochKjellKalin,

We are over the moon with this review you wrote for us at the start of the year! Thank you so much for the wonderful words and we look forward to having you stay with us again in Stockholm in the near future.

Regards,
Kiki Snodgrass
Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen