KH
Malmö, Sverige

Superb service och fräscht rum!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 16 juni 2016
Stannade en natt på hotellet, trots läget mitt vid Kungsträdgården var det tyst på rummet (lördag, natt mot söndag). Restaurangen var abonnerad så kunde tyvärr inte testa maten men frukosten var fräsch och väl värd ett bra betyg. Små rum (loft enkel), men absolut plats för det som behövs för en kortare vistelse.
Datum för vistelsen: juni 2016
Resetyp: Reste med vänner
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
HotelKungstradgarden, Chef ConciergeHotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömet
Svarade 2 aug. 2016
Bästa Katarina H,

Tack för din fina recension, för att du tog dig tid att skriva den och framförallt för att du valde Hotel Kungsträdgården.
Det glädjer mig att höra att du trivdes hos oss och jag hoppas naturligtvis att du kommer och bor hos oss igen, om inte annat för att prova på vår restaurang!

Hotel Kungsträdgården
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.2 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
2.7 km från Hotel Kungsträdgården - The King's Garden
Pool
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömet skrevs 10 maj 2016 från mobil enhet

Det här hotellet kan jag verkligen rekommendera. På bästa läge och med en personal som är så trevlig. Rent och fräscht. God mat, om jag ska " klaga" på något så är det att rummen är trånga, i varje fall det som vi bodde på, men det störde inte oss . ..............

Tack ChristelL531
Omdömet skrevs 3 maj 2016 från mobil enhet

Fantastiskt hotell! Läget är mycket bra. Rummet (enkelrum på loftet) var litet men väldisponerat och mysigt. Och hade stor säng och stort badrum. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående. Frukosten hade allt att önska. Hela hotellet andades hög trevlighetsfaktor. Så fantastiskt vacker innegård och restaurang/bar! Detta är nu mitt nya favorithotell i Stockholm och jag har redan bokat in nästa vistelse där.

Restyp: Reste i arbetet
Tack Mari K
HotelKungstradgarden, Chef Concierge på Hotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2016

Bästa MimmiTJ,

Tusen tack för din härliga recension och det är väldigt uppskattat att du delade med dig av dina upplevelser av Hotel Kungsträdgården.
Lika glädjande är det att höra att du har blivit en av våra många återkommande gäster; finns det något jag kan göra inför dina kommande vistelser är du alltid varmt välkommen att kontakta mig.

Omdömet skrevs 27 april 2016

Ett fantastiskt hotell med underbar miljö. Vi välkomnades av ett varmt mottagande av toppen personal. Underbart inredda och mysiga rum. Frukosten är helt underbar. Ett lugn som var där är svårt att få på andra stora hotell. Även restaurangen på Hotelet, Brasserie Makalös är toppen. Väldigt kunnig och trevlig personal som visar på ett stort engagemang för sina gäster.
Sammanfattningsvis är Hotel Kungsträdgården som att komma hem. Ett väldigt personligt hotell med mycket värme. Där all personal gör stort intryck.

Tack A4720IDmarieb

Kära Marie B,

Tusen tack för din varma, vänliga och härliga recension! Jag kan inte tacka dig nog mycket för att du delade med dig av dina erfarenheter hos oss och det är inget annat än glädjande att läsa.
Naturligtvis hoppas vi att vi får den stora förmånen att välkomna dig tillbaka till Hotel Kungsträdgården och att det blir inom en snar framtid.

Bästa hälsningar,

Omdömet skrevs 25 april 2016

Underbar atmosfär, med fantastisk personal som får oss att känna oss så välkommen och omhändertagna.. Här skulle jag gärna bo igen. Rummen är smakfullt inredda och man behöver inte sakna något. Kul att man bevarat den gamla innergården på ett så fantastiskt sätt.

• Restyp: Reste med familjen
2  Tack maddelange

Bästa maddelange,

Vilken otroligt härlig recension du har skrivet och det uppskattas verkligen att du tog dig tiden att skriva den. Det är alltid glädjande att höra ifrån nöjda gäster och vi ser verkligen fram emot att ha dig boende hos oss snart igen.

Omdömet skrevs 23 april 2016

Ett hotell med en fantastisk atmosfär med trevlig och hjälpsam personal. Rummet kändes fräscht och nytt. Restaurang och br i en mysig levande miljö med bra meny och trevlig personal. Frukosten perfekt!

• Restyp: Reste i arbetet
Tack P9443UMmichael
HotelKungstradgarden, Chef Concierge på Hotel Kungsträdgården - The King's Garden, svarade på det här omdömetSvarade 14 juni 2016

Käre P9443UMmic,hael,

Det är väldigt kul och trevligt att höra att du trivdes så bra hos oss, samt uppskattade alla aspekter av vårt hotell. Jag vill tacka dig för att du tog dig tid att skriva din recension, något som är väldigt uppskattat av alla i personalen.

Vi hoppas att vi får förmånen att välkomna dig åter till Hotel Kungsträdgården inom en snar framtid!

Bästa hälsningar,