Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt trevligt och personligt”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 12 sidor till!
Hotel Kungsträdgården
Rankad som nummer 5 av 154 hotell i Stockholm
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs mars 7 2016

En positiv överraskning. Om än små så väldigt ombonade och mysig rum på absolut bästa läget. Mycket proffsig och personlig service. Ett personligt och gemytligt hotel som jag gärna återvänder till igen!

Tips för att välja rum: Grym utsikt!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2016, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack mgubeke
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelKungstradgarden, Chef Concierge på Hotel Kungsträdgården, svarade på det här omdömetSvarade april 12 2016

Bästa mgubeke,

Jag tack och bockar för den fina recensionen, det är verkligen glädjande att höra att du trivdes hos oss. Och med detta i åtanke så hoppas jag att det inte dröjer länge förrän vi får det stora nöjet att hälsa dig välkommen åter!

Med bästa hälsningar,

Adam von Mentzer
Chef Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (335)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

5155 av 335 omdömen

Omdömet skrevs februari 29 2016

Jag bodde en natt på Hotel Kungsträdgården och blev helt förälskad. Läget är fantastiskt och man gångsavstånd till hela innerstaden. Jag bodde i ett rum med utsikt över kungsträdgården och på kvällen kunde man tända brasan och bara sitta i fönster och lyssna på musik. Frukostbuffen var god och man sitter i en charmig resturang. Tyvärr han jag inte prova den på kvällen. Det bästa med detta hotell var sängen, badrummet och läget! Återvänder gärna.

Tips för att välja rum: Fint med utsikt mot parken
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2016, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Daniela T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelKungstradgarden, Chef Concierge på Hotel Kungsträdgården, svarade på det här omdömetSvarade april 12 2016

Bästa Daniela T,

Det är enormt glädjande att höra att du är så förtjust i vårt hotell, ett verkligen sant nöje att höra och jag tackar dig för att du tog dig tiden att dela dina härliga upplevelser.
Jag och mina kollegor ser fram emot att välkomna dig åter till oss, om inte för att bo så för att äta på Brasserie Makalös.

Med bästa hälsningar,

Adam von Mentzer
Chef Concierge

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 16 2016 från mobil enhet

Ett trevligt hotell nära till det mesta. Lite små rum kan jag tycka med för ett en natt eller två så duger det alldeles utmärkt. Fin innegård med restaurang, något vi inte han testa dock. Kungsträdgården ligger precis bredvid där du hittar restaurang TGI, promenadavstånd till Gamla Stan och tunnelbana.

Bodde här: December 2015, reste som ett par
Tack Fredrik_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelKungstradgarden, Chef Concierge på Hotel Kungsträdgården, svarade på det här omdömetSvarade februari 17 2016

Kära Linda H,

Det är verkligen glädjande att få förmånen att ha så fina gäster som dig och jag är väldigt tacksam för att du tog dig tid att skriva din härliga recension. Vi ser verkligen framemot att ha dig som gäst snart igen!

Med varma hälsningar,

Adam von Mentzer
Chef Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 14 2016

Vi bodde i ett rum högst upp. Rummet var litet, men sängen var mycket skön att sova i. Såg mycket inbjudande ut. Frukosten var bra. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Hit kommer vi att åka flera gånger.

  • Bodde här: Februari 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Teresa2210
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelKungstradgarden, Chef Concierge på Hotel Kungsträdgården, svarade på det här omdömetSvarade februari 17 2016

Bästa Teresa2210,

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva din recension och det är verkligen glädjande att höra att du trivdes hos oss! Jag hoppas innerligen att vi får nöjet att ha dig som gäst hos oss snart igen.

Med vänliga hälsningar,

Adam von Mentzer
Chef Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 7 2016 från mobil enhet

Fantastiskt hotell centralt i Stockholm med makalöst bra service och personal med hjärtat på rätta stället! Små nyrenoverade mysiga rum helt lagom till mig! Frukosten var riktigt mysig och jättebra utbud! Jag kommer givetvis tillbaka till detta fantastiska hotell så snart jag är i Stockholm igen.

Bodde här: Februari 2016, reste med vänner
Tack Linda H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelKungstradgarden, Chef Concierge på Hotel Kungsträdgården, svarade på det här omdömetSvarade februari 17 2016

Kära Linda H,

Det är verkligen glädjande att få förmånen att ha så fina gäster som dig och jag är väldigt tacksam för att du tog dig tid att skriva din härliga recension. Vi ser verkligen framemot att ha dig som gäst snart igen!

Med varma hälsningar,

Adam von Mentzer
Chef Concierge
Hotel Kungsträdgården

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Stockholmhotell
Norrmalm
At Six
At Six
Nr 7 av 154 i Stockholm
374 omdömen
Norrmalm
Radisson Blu Waterfront Hotel
Mariatorget
Hotel Rival
Hotel Rival
Nr 2 av 154 i Stockholm
1 695 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Norrmalm
Grand Hotel
Grand Hotel
Nr 4 av 154 i Stockholm
2 147 omdömen
Norrmalm
Lydmar Hotel
Lydmar Hotel
Nr 1 av 154 i Stockholm
603 omdömen
Norrmalm
Miss Clara by Nobis
Miss Clara by Nobis
Nr 6 av 154 i Stockholm
569 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Kungsträdgården? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Kungsträdgården

Adress: Västra Trädgårdsgatan 11B | Kocksgränd 1, Stockholm 111 53, Sverige
Telefonnummer:
Region: Sverige > Stockholms län > Stockholm > Norrmalm
Bekvämligheter:
Bar/lounge Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 5 av 154 hotell i Stockholm
Prisklass: 1 429 kr - 3 224 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Hotel Kungsträdgården 4*
Antal rum: 94
Hotellets officiella beskrivning:
Hotel Kungsträdgården - The King's Garden Vi är mycket stolta över att vara ett privatägt, fristående hotell som huserar i en fastighet med anor från 1600-talet. I och med risken för brand revs trähuset i mitten av 1700-talet och därefter byggdes det palatsliknande hus som står här idag. Vi har vårdat arvet väl och erbjuder idag 94 individuellt dekorerade rum i klassisk gustaviansk stil, innergård byggd i flera etager med restaurang och bar, Brasserie Makalös, samt gym och bastu. Konferens- och eventmöjligheter finns nära hotellet. Varmt välkomna önskar vi dig till Hotel Kungsträdgården. ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Ebookers, HRS, TripOnline SA, Expedia, Hotel.de, Agoda och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Kungsträdgården. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt