Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 23:00
Privat strandutflykt: Stockholm City Tour + besök i Absolute Ice Bar
0 omdömen

Kontrollera tillgänglighetVisa fullständig produktinformation
  
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Google
Sätt du kan uppleva ICEBAR Stockholm på
Omdömen (2 005)
Filtrera omdömen
2 005 resultat
Medlemsbetyg
680
763
386
97
79
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
680
763
386
97
79
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 2 005 omdömen
Omdömet skrevs 5 januari 2023

Minus på att de inte svarade på Mail eller i telefon. Efter 4 gången så svarade nån efter lång lång tid

Datum för upplevelsen: januari 2023
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack jessicacarlsson10
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 december 2022 från mobil enhet

Kallt, serviceinriktade medarbetare som gav ett bra intryck. Vid större sällskap kan det bli trångt. En dyr men trevlig upplevelse.

Datum för upplevelsen: november 2022
1  Tack MattiasA34
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 15 oktober 2022

Mycket bra, trevlig o bra personal Fantastiskt god mat En gigantiskt frukostbuffé som inte saknade något

Datum för upplevelsen: oktober 2022
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ginnyg977
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 oktober 2022

Noll imponerad. Ingen musik, stressad personal. En och samma person i reception som bar. Sprang emellan och allt tog tid

Datum för upplevelsen: oktober 2022
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ver0nicaj0nss0n
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 februari 2022

Helt okej ställe, visst är det en annorlunda upplevelse men för mig var detta en liten besvikelse. Baren var litet (bara ett rum) och tok för mycket folk. Isskulpturerna var helt okej inget så speciellt. Hade stora förväntningar.

Datum för upplevelsen: februari 2022
Tack Pigdiddy
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen