Helt okej ställe, visst är det en annorlunda upplevelse men för mig var detta en liten besvikelse. Baren var litet (bara ett rum) och tok för mycket folk. Isskulpturerna var helt okej inget så speciellt. Hade stora förväntningar.
En mycket trevlig upplevelse som är häftig när man kommer från Skåne och inte är van vid så stora mängder is som finns i baren att kunna fixa de saker dom har gjort i isen är händigt
Fruktansvärd personal (dock inte alla), inte serviceminded för fem öre, pratade inte ett ord svenska och verkade inte ett dugg intresserade av sitt jobb. TURISTFÄLLA! Dock fantastiska isskulpturer.
Såg verkligen fram emot vårt besök. Isbaren levde verkligen upp till våra förväntningar och drinkutbudet var väldigt bra. Tyvärr kan jag inte säga det samma om personalen. Mer oengagerad och ogästvänlig personal är svårt att hitta. Synd på en så fin bar. kommer tyvärr inte att återvända och kan tyvärr inte heller rekommendera till andra.
Detta var en upplevelse utöver det vanliga. För ynka 370kr får man alltså tillträde in i baren, en drink samt väldigt bra mat och hela vistelsen var supermysig med bra personal. Detta ställe var över mina förväntningar. Valuta för pengarna, åk hit om ni kan!
Trevligt mottagande vid receptionen, man fick en rock och handskar dock var 45 min väldigt långt för att uthärda -5 grader. Jag stannade där i ca 20 minuter och det räckte gott och väl för hela ”museet”.