Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Upptäck Stockholm på privat turné och få en iskall upplevelse
0 omdömen

Boka i förväg
från
617,00 US$
per vuxen
Kontrollera tillgänglighetVisa fullständig produktinformation
  
Google
Sätt du kan uppleva ICEBAR Stockholm på
från 464,00 US$
Mer information
från 614,00 US$
Mer information
från 98,97 US$
Mer information
Omdömen (1 907)
Filtrera omdömen
1 907 resultat
Medlemsbetyg
650
743
370
84
60
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
650
743
370
84
60
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 1 907 omdömen
Omdömet skrevs 7 februari 2020 från mobil enhet

Väldigt Liten bar men mysig! Kul med att de har tema som de byter ut lite då och då. Goda drinkar och ALLT är i is. 45 min tid får man i baren vilket var alldeles lagom. Vi bokade även en supergod 3-rättersmiddag på hotellet. Värt pengarna och roligt med något annorlunda mitt i centralaStockholm!!

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Guillenontheroad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Departure40018071607, Supervisor på ICEBAR Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 10 februari 2020

Hej,

Tack för att du tagit din tid och gett oss en så fin recension! Hoppas ni kommer tillbaka och besöker oss igen. Vi byter tema igen i april.

Mvh,
Eden

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2020

Annorlunda barbesök, inte särskilt stort, men väl värt ett besök. Drinkglasen var en kul grej. En timme räcker gott och väl.

Datum för upplevelsen: oktober 2019
2  Tack Iceman_se
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Departure40018071607, Supervisor på ICEBAR Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2020

Hej,

Tack för att du tagit din tid och lämnat feedback! Vi hoppas att du besöker oss igen och när vi även bytt tema efter april.

Mvh,
Eden

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019

ICEBAR är inte som andra barer. Man får en värmande poncho innan man går in för att hålla värmen. Trevlig och hjälpsam personal och ett antal goda drinkar slank ner innan vi gick vidare. Bra ställe att ta utländska gäster till. Rekommenderas.

Datum för upplevelsen: november 2019
2  Tack P_Anders_L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
analicemartins88, Front Office Manager på ICEBAR Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2020

Stort tack Anders för din positiva review!

Hoppas att vi får välkomna dig tillbaka igen inom kort :)

Bästa hälsningar,
Catharina

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2019 från mobil enhet

Något utöver det vanliga. Ingen bar man stannar en längre tid. Kul interiör. Trevlig personal. Vacker miljö.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack 224pernillab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Departure40018071607, Supervisor på ICEBAR Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 19 december 2019

Tack för din feedback och vi hoppas du får chansen att besöka oss igen!

Mvh,
Eden

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2019

Roligt att göra med utlänska vänner och med barn eller partner. Rekommenderas som överraskning..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................!

Datum för upplevelsen: november 2019
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ceciliajanson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Departure40018071607, Supervisor på ICEBAR Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 18 november 2019

Tack för din feedback, Kul att ni hade en trevlig upplevelse hos oss och hoppas ni får chansen att besöka oss igen!

Mvh,
Eden

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen