Rummet var mindre än jag trodde men det spelades bra musik och drinkarna var goda. Helt klart värt ett besök!
Tack för att du tog din och lämna feedback! Kul och höra att ni hade det trevligt hos oss och hoppas ni besöker oss igen.
Eden
Väldigt Liten bar men mysig! Kul med att de har tema som de byter ut lite då och då. Goda drinkar och ALLT är i is. 45 min tid får man i baren vilket var alldeles lagom. Vi bokade även en supergod 3-rättersmiddag på hotellet. Värt pengarna och roligt med något annorlunda mitt i centralaStockholm!!
Hej,
Tack för att du tagit din tid och gett oss en så fin recension! Hoppas ni kommer tillbaka och besöker oss igen. Vi byter tema igen i april.
Eden
Annorlunda barbesök, inte särskilt stort, men väl värt ett besök. Drinkglasen var en kul grej. En timme räcker gott och väl.
Hej,
Tack för att du tagit din tid och lämnat feedback! Vi hoppas att du besöker oss igen och när vi även bytt tema efter april.
Eden
ICEBAR är inte som andra barer. Man får en värmande poncho innan man går in för att hålla värmen. Trevlig och hjälpsam personal och ett antal goda drinkar slank ner innan vi gick vidare. Bra ställe att ta utländska gäster till. Rekommenderas.
Stort tack Anders för din positiva review!
Hoppas att vi får välkomna dig tillbaka igen inom kort :)
Bästa hälsningar,
Catharina
Något utöver det vanliga. Ingen bar man stannar en längre tid. Kul interiör. Trevlig personal. Vacker miljö.
Tack för din feedback och vi hoppas du får chansen att besöka oss igen!
Eden
Roligt att göra med utlänska vänner och med barn eller partner. Rekommenderas som överraskning..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................!
Tack för din feedback, Kul att ni hade en trevlig upplevelse hos oss och hoppas ni får chansen att besöka oss igen!