Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt gott! Mycket trevligt”
Omdöme om Corvina

Corvina
Boka bord
Bookatable
Rankad som nr 9 av 3 327 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 23 US$
Kök: Deli, Italienskt, Vinbar
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Beskrivning: Vinbar och italiensk krog!!
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Fantastiskt gott!
Mycket trevligt och mysigt med bra service och rekommendationer om dryck.
Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: september 2020
Tack 980malinn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (350)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 350 omdömen

Omdömet skrevs 26 juli 2020

Detta är vår absoluta favoritrestaurang i Stockholm! Servicen, känslan, maten, drycken, kunskaperna man får serverad! Vi har bara gott att säga om Corvina! Mer än värt ett besök, eller fler.
/ Joakim och Sofia

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack JoakimOhrndalen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2020 från mobil enhet

Fantastiskt kunnig personal, trevlig atmosfär och otrolig mat. Jag rekommenderar Corvina till alla!!

Datum för besöket: mars 2020
Tack marseh123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2020 från mobil enhet

Vi slank in för en drink och blev kvar ett par timmar. Fantastisk personal, viner och mat. Trångt och supermysigt

Datum för besöket: mars 2020
Tack lunmicke
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2020

Slank in och åt lunch. Mysigt ställe med fantastisk pasta och serviceminded personal. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Lotta W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Corvina tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Corvina? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt