Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig restaurang”
Omdöme om Corvina

Corvina
Rankad som nr 10 av 3 767 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 20 US$
Kök: Deli, Italienskt, Vinbar
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Beskrivning: Vinbar och italiensk krog!!
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Bokade bord en lördagkväll kl 20, kom 20 min tidigare och fick bordet direkt.
Bra service med påfyllnad av vatten regelbundet, de tog hand om jackorna.
Litet och mysigt!
Maten ( tog pasta med gödkalv) var sååå god!
Fick rekommendation av passande vin, också det gott!
Rekommenderar verkligen Corvina Enoteca!

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack Josefine H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (308)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 308 omdömen

Omdömet skrevs 16 augusti 2019

Aldrig tidigare varit på Corvina men hädanefter kommer det att bli många besök! Litet, mysigt, fantastiskt trevlig personal, bra service. Vi åt pasta med gödkalv och svamp, så gott! Och ett mycket gott vin, rekommenderat av servitören. Inte billigt, inte jättedyrt, värt varje krona. Tänk att det finns ett sånt ställe i Gamla stan...! (annars mest turistfällor, min upplevelse)

Datum för besöket: augusti 2019
Tack undine5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2019

Ett litet härligt hål i väggen som visar sig vara en underbar Italiensk restaurang med himmelska charkuterier, varmrätter, ostar och desserter. Och ett väl tilltaget vinutbud med viner inte bara från Italien. Och servicen var 100% felfri och proffsigt ut i fingerspetsarna. Så långt ifrån Svenskt som det går.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 749tommyo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2019 från mobil enhet

Första stoppet på vår mattur hamnade vi på Corvina. Mycket mysigt och trevligt ställe med grym kunskap på främst det Italienska köket o viner men de har även bra drycker från hela världen. Mycket trevlig personal.

Datum för besöket: juni 2019
Tack anderss605
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2019 från mobil enhet

Fantastisk kvalité och smak på chark och ost. Vinet det vita de rekommenderade var så gott och passande. Vi är så nöjda

Datum för besöket: juni 2019
Tack 681monicaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Corvina tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Corvina? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt