Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergod mat och jättebra”
Omdöme om Saffran

Saffran
Boka bord
2
mån 26/10
20:00
Rankad som nr 701 av 3 407 Restauranger i Stockholm
Kök: Indiskt
Område: Kungsholmen
Restauranginformation
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Supergod mat och jättebra och trevlig service! Klart den bästa indiska på Kungsholmen och top tre i Stockholm!

Datum för besöket: september 2020
1  Tack johnnybage
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (106)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 106 omdömen

Omdömet skrevs 19 augusti 2020 från mobil enhet

Absolut bästa indiska mat jag ätit. Naanbrödet var helt underbart. Vilken doft och smak. Och bra service. Rekommenderas starkt.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack ullakerstina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2020 från mobil enhet

Trevligt med ett bra bemötande när man stiger in. Maten var riktigt bra, kanske lite mer krydda i såsen. Portionerna va perfekta, vi kommer tillbaka.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Traveller-by-Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2020 från mobil enhet

Var här och åt lunch tillsammans med min pappa. Bra lunchpris (palak paneer 105kr, sallad, kaffe, kolsyrat vatten ingår) och trevlig lokal. Även personalen väldigt serviceinriktad och glad. Palak paneer är en av mina favoriträtter och har smakat den på några olika indiska restauranger i Stockholm. Denna var väldigt bra! Stor portion, rekommenderar att beställa ett nanbröd till. Föredrar dock när grytan är lite sötare (som på t.ex. Shanti Gossip, också på Kungsholmen) - men denna fungerade utmärkt ändå eftersom den var så smakrik. Det gick väldigt snabbt att få maten, och vi gick därifrån mätta och belåtna. Vill du ha en snabb, trevlig och prisvärd lunch är det hit du ska gå! Ligger precis vid Rådhusets t-bana också.

Datum för besöket: januari 2020
Tack moakaaarlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2020

God lunch av indisk standardmodell. Dvs det finns starka och mindre starka kycklingrätter, räkrätter etc. De är goda och jag skulle gärna gå tillbaka.

Datum för besöket: december 2019
Tack staffan j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Saffran tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Saffran? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt