Mycket fräscht rum med fina detaljer, mini bar, badkar och dusch med lyxiga produkter från Björk & Berries. Stor tv med chromecast. Tråkig kontinental frukost med saker som tog slut snabbt och inte fylldes på.Mer
- Kostnadsfritt wifi
- Pool
Visa färreTack för er recension på TripAdvisor.
Frukosten skall naturligtvis vara välfylld under hela morgonen, jag tar detta med vår frukostchef.
Jonas
bättre, personalen var absolut trevlig men löste inte enkla problem smidigt, tog sig inte tid för det lilla extra (dem hade mycket att göra i restaurangen på nyår, men kunde ändå hanterat det bättre)
Nyårspaketet vi köpte var dock väldigt värt pengarna. 2xfrukost 4rätters middag och övernattning, en rolig upplevelse!
Nordic Lights är värt ett besök, dem behöver bara förbättra sitt möte med gästen yttligare, som också är huvudpunkten.
Hotellet hade nog varit perfekt för en arbetsvistelse.
Stort tack för er recension på TripAdvisor.
Vi är glata att nyårspaketet var till belåtenhet men att vi fäöö på vissa delar i servicen. Jag ser tyvärr inte vad ni
vatit missnöjda med med de nya restrektioerna om ingen servering efter 20.00 kan ha varit en biddragande faktor.
Jonas
En mycket trevlig vistelse över nyår. Smidig in- och utcheckning, fint och välstädat rum, god frukost med många alternativ (god säkerhet med tanke på Covid-19; avstånd mellan bord och vid servering). Återkommer gärna!
Stort tack för er fina recension på TripAdvisor. Vi är glada att höra att ni hade en fin vistelse på Nordic Light Hotel.
Tack för dina fina ord om frukosten samt rummet.
Jonas
En present som blev mycket uppskattad! God mat , härligt rum och en kanon frukost blev en utmärkt start på helgen! Rekommenderar detta boende mer än gärna till dom som är på visit i Stockholm och vill bo centralt och med bra service!
Vad roligt att du uppskattade din fina present och fick en magisk start på helgen!
Jonas
Trevligt bemötande i receptionen. God variationsrik frukost trots att det var lite gäster på hotellet.
Perfekt läge.
Rummet var ljust, ingen trevlig utsikt, men det får man ta. Lugnt och tyst trots att hotellet ligger mitt i stan med mycket trafik
Jonas
Ett fräscht hotell med perfekt läge om man vill bo centralt och nära centralstation! Fina rum med bra sängar. Väldigt trevlig personal som var serviceinriktad och hjälpsam. Frukosten var en buffé och med tanke på läget kring covid-19 så var det lite väl trångt i matsalen trots att man hade bokade frukosttider.
Gällande frukosten så gör vi allt för att sprida ut gästerna under tiden vi har öppet. Tyvärr var det många i helgen som av olika anledningar inte kom ner det tiden de önskat om vid incheckning.