Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (443)
Filtrera omdömen
443 resultat
Medlemsbetyg
280
124
30
7
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
280
124
30
7
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 443 omdömen
Omdömet skrevs 1 september 2020

Rum, frukost & service var utmärkt. Att vi fick en uppgradering på rummet var väldigt positivt. Jag har aldrig under mina hotellnätter sett ett renligare badrum. Även bra service i receptionen när detta behövdes.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack tonygudbrand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonas Planic, Inkomstansvariga på Nordic Light Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2020

Stort tack Tony för din fina recension på TripAdvisor. Vi är glada att höra att ni hade en fin vistelse på Nordic Light Hotel.

Vad roligt att du berömde vår personal i receptionen :D

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss.

Vänliga hälsningar
Jonas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2020 från mobil enhet

Firade vår bröllopsdag och bodde jättebra här. Fint och svalt rum. Bra buffefrukost trots att den var reducerad pga corona. Ett extra plus för den supertrevliga personalen. Läget gör att du lätt promenerar överallt och t-banan ligger granne. Vi återkommer gärna.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack lottak863
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonas Planic, Inkomstansvariga på Nordic Light Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 augusti 2020

Stort tack för er fina recension på TripAdvisor. Vi är glada att höra att ni hade en fin vistelse på Nordic Light Hotel.
Vad roligt att du skriver att vår personal är supertrevlig - vi tackar extra för det.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss.

Vänliga hälsningar
Jonas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

Ett hotell med bra läge mitt i city. Snyggt, fräscht, modernt och en otroligt trevlig personal som gör att man känner sig välkommen direkt när man kliver in på hotellet! Fina rum, sköna sängar och en stor, god frukostbuffè gör hela vistelsen till något extra. Ett perfekt val om man vill bo bra i Stockholm!

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Liwi75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonas Planic, Inkomstansvariga på Nordic Light Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 augusti 2020

Stort tack KLotta för er fina recension på TripAdvisor. Vi är glada att höra att ni hade en fin vistelse på Nordic Light Hotel.
Vi tackar extra för att du berömmer vår personal så fint.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss.

Vänliga hälsningar
Jonas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2020

Både jag och sonen på 10år är mycket nöjda med vår vistelse.
Vi blev trevligt bemötta av den serviceinriktade personalen.
Perfekt att de parkerar bilen åt de gäster som vill.

Rent och fräscht både på rummet och övriga hotellet.
God frukost med härlig uteplats.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack annica78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonas Planic, Inkomstansvariga på Nordic Light Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2020

Hej Annica,

Stort tack för er fina recension på TripAdvisor. Vi är glada att höra att ni hade en fin vistelse på Nordic Light Hotel.
Extra roligt att du berömmer vår personal.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss.

Vänliga hälsningar
Jonas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Rent och fräscht med ett suveränt läge. Personalen var hjälpsam och renoveringen utav hotellet har varit lyckad. Sängen var skön och produkterna i rummet luktade härligt (Björk & berries). Ett klart plus att hotellet har ett garage.

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack trucken44
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonas Planic, Inkomstansvariga på Nordic Light Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Stort tack för er fina recension på TripAdvisor. Vi är glada att höra att ni hade en fin vistelse på Nordic Light Hotel.
Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss.

Vänliga hälsningar
Jonas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen