“Helt ok mat, värdelös service”
Omdöme om Piren

Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs 29 augusti 2024 från mobil enhet

Helt okej mat men tyvärr dras betyget ner kraftigt på grund av deras dåliga service. Dom verkade inte vilja ha oss som gäster när vi var på besök, trots att det var helt tomt i resturangen.

Datum för besöket: augusti 2024
Tack filippelas
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 25 augusti 2024 från mobil enhet

Piren är toppstället på Hornsbergs strand. Perfekt läge för en drink i solnedgången eller en härlig måltid serverad av personal som ger dig ett leende. Varierad meny, trevlig vinlista och goda drinkar.
Gårdagens tonfisk var magisk!
Ni har ett dreamteam som serverar! Tack

Datum för besöket: augusti 2024
Tack Stay14532017362
Omdömet skrevs 4 juni 2024

Nonchalant service även om maten är god så förstör det upplevelsen. Finns många andra restauranger på strandpromenaden med lika bra mat o trevlig bemötande

Datum för besöket: juni 2024
    • Atmosfär
    • Mat
1  Tack 303kristar
Omdömet skrevs 25 maj 2024

Vet inte vart jag ska börja, jag kan väl börja med att jag inte är kräsen med mat. Men! Hela umgänget blir besvikna på maten, som vi även får beställa 45 efter vi fått bord. Råbiffen jag beställde, kan nog vara den äckligaste råbiffen jag ätit i hela Stockholm, snälla beställ inte den!

Hovmästaren var otroligt otrevlig, klagade på en av mina vänner som lutade sig tillbaka i soffan för att vi fick vänta för länge, hennes ursäkt var ”hade tillståndsnämnden varit på plats så hade han blivit utkastad”

Slutsats: boka aldrig det här stället, ni kommer göra ett brutalt misstag, det är bland de sämsta jag varit på, OCH JAG JOBBAR MOT RESTAURANGER.

Bra tack!

Datum för besöket: maj 2024
1  Tack Filip H
Omdömet skrevs 25 april 2024

Förr i tiden var Piren en favorit. Idag är det en stor besvikelse. Piren har tappat stort gällande servicen. Bara unga tjejer med för mycket silikon och läppglans samt noll känsla för service. Först fick vi höra att vi skulle sätta oss på uteserveringen och vänta fyrtio minuter för bord inomhus trots att mer än hälften av borden var lediga. När 40 minuter hade gått och vi ville ha vårt bord inomhus hade dem glömt bort oss. Sen fick vi höra att det skulle ta tid att få maten. När vi undrade hur lång tid på ett ungefär fick vi svaret ”Ni får det när ni får det!”

Datum för besöket: april 2024
    • Atmosfär
    • Mat
1  Tack Marlizia C

Resenärer som tittade på Piren tittade också på

Stockholm, Stockholms län

Besökt Piren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt