“En smakrik sensation!”

Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Område: Norrmalm
Beskrivning: Restaurang Waipo erbjuder kinesisk fine dining i ett ytterst tilltalande prisläge. Vi serverar genuint smaksatta kinesiska maträtter med internationell touch. I Kina är restaurangbesöket en social tillställning – man träffas många, äter olika rätter och sitter länge. Vi vill visa våra gäster vad social dining kan vara. Våra maträtter serveras i tapasformat för att även två personer ska kunna dela på maten och äta mer socialt. Waipo finns med i matguiden Sveriges bästa bord och utsågs till Sveriges bästa kinarestaurang, 2013.
Omdömet skrevs 7 april 2024 från mobil enhet

Otroligt god mat! Jag blev tårögd efter den första tuggan av huvudrätten för att den var så himla god! Det bästa jag har ätit ifrån det Kinesiska köket! God drinkar.

Härligt atmosfär och väldigt trevlig personal. Jag rekommenderar starkt denna restaurang.

Datum för besöket: april 2024
Tack 225sabineb
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 15 februari 2024 från mobil enhet

Trevlig lokal med bra stämning. Maten var väldigt bra och prisnivån rimlig, servicen var bra men kunde ha varit lite mer uppmärksam och frågat hur allt var och om man ville ha nåt mer.

Datum för besöket: februari 2024
Tack Explorer29916816986
Omdömet skrevs 11 november 2023

Vi åt jätte god tapas, heta chilli edamame är gudomliga, servisen är glad, skämtsamma, uppmärksamma kännde oss som kändisar. DOCK fick jag min drink i ett sprucket glas och spillde mer än halva på bordet men fick ändå ingen ny drink! Jätte besviken då vi kom för drinkarna som blev rekommenderade till oss. 5/10

Datum för besöket: november 2023
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Sarah K
Omdömet skrevs 20 mars 2023

Vi satsade på att äta 6 dumplings med ett varsitt glas vin till lunch. Husets vin var ok, och därmed tar de positiva omdömmena slut. Dumplingens var degiga (fastnade i gommen som klister) och hade bara ytterst lite fyllning. Detta bör rimligen vara balnd de sämsta dumplingsen man kan hitta i Stockholm. Lägg därtill trött och nonchalant personal som, trots lite besökare inte kunde hålla ordning på vår beställning. Det här är ett ställe att undvika, även om miljön är rätt trevlig.

Datum för besöket: mars 2023
    • Mat
Tack Michael G
Omdömet skrevs 22 januari 2023 från mobil enhet

Om ni ska äta på waipo, var NOGA med följande:

1. Beställ inte in 1 glas vin och anta att du får husets. När notan kom hade de serverat menyns dyraste vin.

2. Granska notan. Utöver det dyraste vinet hade de dessutom lagt på 2 efterrätter extra.

Datum för besöket: januari 2023
2  Tack sofiab18

Resenärer som tittade på Waipo tittade också på

Stockholm, Stockholms län

Besökt Waipo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt