“Trevlig lunch”

Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Område: Norrmalm
Beskrivning: Restaurang Waipo erbjuder kinesisk fine dining i ett ytterst tilltalande prisläge. Vi serverar genuint smaksatta kinesiska maträtter med internationell touch. I Kina är restaurangbesöket en social tillställning – man träffas många, äter olika rätter och sitter länge. Vi vill visa våra gäster vad social dining kan vara. Våra maträtter serveras i tapasformat för att även två personer ska kunna dela på maten och äta mer socialt. Waipo finns med i matguiden Sveriges bästa bord och utsågs till Sveriges bästa kinarestaurang, 2013.
Omdömet skrevs 20 maj 2022 från mobil enhet

Käkade lunch här. Trevligt, artigt. Begränsad meny när det häller lunch men helt ok. Maten väl tilltagen så man går inte hungrig härifrån. Gott.

Datum för besöket: maj 2022
1  Tack 909gitac
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 11 maj 2022

Varning! Krångel med beställningsapplikationen gjorde att jag blev debiterad för lunchen två gånger. Har påpekat Waipo detta både via mail och kontaktformulär, men ingen respons från företaget. Maten var okej, men ganska smaklös.

Datum för besöket: april 2022
Tack LelleLennox
Omdömet skrevs 10 april 2022

Jätte bra stämning i restaurangen samt inredningen var i toppklass. Maten och servicen var inget att klaga på !

Kommer definitivt besöka igen !

Datum för besöket: augusti 2021
    • Mat
Tack oscarsson_1
Omdömet skrevs 26 februari 2022 från mobil enhet

Väldigt trevlig med avsmakningsmeny så man inte behöver bestämma sig för endast en rätt.
Tog rätt lång tid innan maten kom. Men smaken var riktigt bra! Allt var väldigt bra tillagat. Servitören verkade dock inte så himla brydd, fick knappt ett leende.
Dom hade väldigt bra mocktails också. Vi kanske komma tillbaka om dom har ett erbjudande eller liknande.

Datum för besöket: juli 2021
Tack MajPaj
Omdömet skrevs 3 januari 2022

När jag och dottern med sambo besökte restaurangen blev det en stor besvikelse.
Jag beställde en halv anka och fick ben från en hel anka.. Det kändes inte bra men var ändå ok. När notan skulle betalas skrev servitören in ett belopp på som var 200 kr för högt. Tack och lov hade jag inte tagit av mig läsglasögonen och insåg felet. Misstag med största sannolikhet. Men han bad inte om ursäkt utan skrev in det korrekta beloppet. Nu har jag besökt restaurangen re gånger; första, sista och enda gången!

Datum för besöket: december 2021
    • Mat
Tack abscondens

Resenärer som tittade på Waipo tittade också på

Stockholm, Stockholms län

Besökt Waipo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt