Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“AW”
Omdöme om Nytorget 6

Nytorget 6
Rankad som nr 178 av 3 386 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Kök: Skandinaviskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Trevlig miljö och trevlig personal. Lite annorlunda meny vilket var mycket positivt. Maten var god och vällagad. Vinet var utmärkt. Vi var allihop mycket nöjda.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Susanne V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (554)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 554 omdömen

Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

Åt en ägg benedict som var god. Jag bad att få byta ut skinkan mot något vegetariskt och fick avocado istället. När notan kom såg jag att de tagit betalt för extra avocado. Snålt kan jag tycka med tanke på att jag bytte skinka mot avocado.

Ok service men inget utöver det extra. Ganska hög prisnivå för en kvarterskrog tycker jag.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Denimbird
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2019 från mobil enhet

Åt brunch där. Ganska dyrt men maten var gott. Vi satt i källarvåningen, mysigt. Trevlig personal. Hundar är välkomna.

Datum för besöket: november 2019
Tack Susanna P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2019

Denna restaurang ingick i vår food tour som restaurang nr 5. Vi fick först en drink som var fantastiskt och sen en egengjord öl som var minst lika fantastisk. Maten var en tallrik med fläsksida och entrecote som smakade väldigt bra och var perfekt tillagad

Datum för besöket: november 2019
Tack DonTomasi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2019 från mobil enhet

Väl värt ett besök. Varm och mysig känsla, trevlig, kunnig och personlig personal. Min man inledde med ostron och jag tog en taco med gudomligt smakrik avokadoröra, Till varmrätt tog vi entrecote respektive tonfisk, båda rätterna höll höga fina smaker. Vi avrundade med en aromrik espresso med tryffel respektive crème brulée innan vi mycket nöjda och belåtna spatserade hem. Vi kommer garanterat återvända till detta trevliga ställe.

Datum för besöket: november 2019
Tack Dahlgrens
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nytorget 6 tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Nytorget 6? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt