Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kall pizza”
Omdöme om Sapori Italiani

Sapori Italiani
Boka bord
2
ons 28/7
20:00
Rankad som nr 2 685 av 3 409 Restauranger i Stockholm
Kök: Italienskt
Område: Enskededalen
Restauranginformation
Område: Enskededalen
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Trots att vi endast var ett fåtal gäster fick vi vänta länge på vår mat och när den kom var pizzan kall och osten inte smällt. Lam service & olja & peppar mm fick vi gå och hämta själva. Fin inredning & bra med trevlig uteservering.

Datum för besöket: juni 2017
3  Tack zarahw2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (65)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2933 av 65 omdömen

Omdömet skrevs 16 juni 2017 från mobil enhet

Här kan du i en mysig atmosfär inta delikata rätter från det Italienska köket. Servicen är utmärkt!
Du tar tunnelbanan till Kärrtorp.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Marie B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2017 från mobil enhet

Saporis pizzor har varit i en klass för sig så de blev ett givet val på semesterns första dag och till U21-EM. Tyvärr så måste de ha bytt ägare eller åtminstone bytt pizzabagare för pizzorna var högst ordinära, ganska smaklösa med degig botten, borta var mozzarellan och den väldigt goda tomatsåsen. Inte värt kalorierna.

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack Berno H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Siyabend B, Chef på Sapori Italiani, svarade på det här omdömetSvarade 4 september 2017

Hej Berno,
Vi har inte byttägare eller pizzabagare. Det beror på när du kom en under sommarn så hade våra bagare åkt på semester och vi hade hyrt in en ersättare. Vi ber hemskt om ursäkt för att pizzan inte var som förväntad.

Välkommen åter hälsningar personalen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 maj 2017

Eftersom restaurangen doldes bakom byggnadsställningar p g a pågående renovering så var väl förväntningarna inte så stora. Men den italienska lilla kvarterskrogen serverade pasta i god klass. Även vår multiallergiker serverades glutenfri pasta med innehåll som i hon i övrigt kunde hantera.
Personalen var glad och trevlig och såg till att vi fick den service vi behövde.

Datum för besöket: april 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack BirgittaK374
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2016 från mobil enhet

Bra service och riktigt god, vällagad mat. Mycket bra helgetsuppfattning av stället. Kanske inte så soft atmosfär i lokalen som det skulle kunna vara.

Datum för besöket: oktober 2016
Tack Sofie E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sapori Italiani tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Sapori Italiani? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt