“Födelsedagsfirande”

Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs 30 november 2024

Fantastiskt ställe för att fira med vänner på, med mycket god mat och fantastisk musik o personal. Man kommer verkligen till medelhavet när man är på Aqui, levererar varje gång!

Tack Ram R
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 17 november 2024 från mobil enhet

Omfattande meny, och de 11 rätter vi beställde var fantastiska. Maten kom snabbt men var bra tillagad. Väl värt ett besök, rekommenderar varmt!

Tack 943henrikl
Omdömet skrevs 11 november 2024

Super goda tapas, vi var här på min pojkväns födelsedag, ett stort utbud av goda tapas och röror och mysig atmosfär, självklart

Datum för besöket: februari 2024
Tack turbonerpa
Omdömet skrevs 9 november 2024

Fantastiskt god mat. Gillar stämningen, matupplevelsen o helheten. Personalen gjorde sitt yttersta för att vi skulle trivas.

Tack 763ramonah
Omdömet skrevs 29 oktober 2024

Väldigt bra och goda Tapas. rekomenderades att ta in mellan 3-4 Tapas och tog in 4st och det vart nog en för mycket. stort sällskap 11st personer men ändå väldigt snabb service där alla Tapas kom in i princip samtidigt

Datum för besöket: oktober 2024
Tack Paradise39395586532

Resenärer som tittade på Aqui Tapas Bar tittade också på

Stockholm, Stockholms län

Besökt Aqui Tapas Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt