“Nyår 2022/2023”

Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs 18 januari 2023

Första besöket och absolut inte sista på denna trevliga prisvärda restaurang. Det rekommenderade vinet passade perfekt till våra rätter.
Provar ofta Tapas och gärna ny varianter, hittade dock inte någon ny favorit men alla vara bra.

Tack jonaslanden73
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 19 december 2022

Besökte restaurangen i lördags med goda förhoppningar. Att beställa mat och dryck gick smidigt men att sedan få kontakt med någon av de många servitörerna för att beställa mer var helt omöjligt! Det krävdes tydligen 4 starka servitörer för att sopa ut snöslasket från entrén och sedan lägga på en ny matta. När någon äntligen kom och tog bort våra tomma tallrikar ( de som inte togs bort i första vändan...) och vi bad om dessertmenyn kom en annan servitör med notan, eh what! Ett rätt tråkigt besök, maten ok men i övrigt lämnar det mycket att önska. Inget ställe jag går tillbaka till.

Tack tinafW2393DX
Omdömet skrevs 2 december 2022 från mobil enhet

Goda tapas i en trevlig miljö. Uppfattade inte restaurangen som högljudd som jag läst i flera omdömen. Skulle kanske ha önskat lite mer finess och dessutom vill jag gärna ha min carajillo skakad med is.

Tack AndreasB1542
Omdömet skrevs 26 november 2022

Fantastiskt goda tapas som serveras av trevlig och omhändertagande personal i en mysig stämningsfull miljö. Mycket prisvärt.
Väl värt ett besök. Gästerna återkommer mer än gärna!

Datum för besöket: november 2022
Tack O6826FZhelenal
Omdömet skrevs 13 november 2022 från mobil enhet

God klassiska tappas. Maten levereras snabbt och med bra kvalitet. Lite väl högljudd lokal. Snabb och trevlig service

Datum för besöket: november 2022
Tack ElisabethIV

Resenärer som tittade på Aqui Tapas Bar tittade också på

Stockholm, Stockholms län

Besökt Aqui Tapas Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt