Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig kväll med familj”
Omdöme om Aqui Tapas Bar

Aqui Tapas Bar
Boka bord
2
mån 14/10
20:00
Rankad som nr 95 av 3 783 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Kök: Spanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Trevlig personal, härlig atmosfär och god mat. Vi åt många olika rätter som vi delade på och allt var mycket gott. Kommer gärna tillbaka!

Datum för besöket: september 2019
Tack annaj203
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (684)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 684 omdömen

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Supertrevliga servitörer men riktigt grinig diskplockare.
Mysig miljö men mycket hög ljudvolym.
Otroligt goda lammracks men supertorr och tunn oxfilé.
Det finns många tapasrestauranger i Stockholm och såhär ojämn ska inte upplevelsen behöva vara.

Datum för besöket: september 2019
Tack ritacI5278IT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2019 från mobil enhet

Trevlig tapasrestaurang. Stort utbud av rätter. Relativt hög ljudnivå som uppvägdes av den gemytliga stämningen och den trevliga personalen.

Datum för besöket: september 2019
Tack ansbon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2019 från mobil enhet

10 rätter (vi frågade efter en rekommenderad lista, och gick på den) på 3 pers ett par öl. Allt var toppengott, trevlig personal, trevlig atmosfär. Rekommenderas!

Datum för besöket: september 2019
Tack J8790IWfredrikk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2019 från mobil enhet

Maten va bra. Lammracks va jättegott men laxen va torr. Många olika tapasrätter att prova.
Servicen va trevlig och snabb.
Miljön är lite sunkig och mörk. Lokalen va full och trevlig.
Vinlistan är tråkig och inte ett enda vin ifrån området Ribera del duero. Riojan vi fick istället va ok. Husets Cava va god.

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack piggelin69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Aqui Tapas Bar tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Aqui Tapas Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt